![]() |
|
مشکل در تاریخ جوم اسپورت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در تاریخ جوم اسپورت (/thread-14560.html) |
مشکل در تاریخ جوم اسپورت - mohammadsky - ۲۹-۱۲-۱۳۹۲ ۱۰:۲۵ صبح درود متاسفانه تاریخ شمسی کامپوننت "جوم اسپورت" مشکل داره، یعنی توی بخش مدیریت درسته ولی موقع نمایش توی سایت به میلادی تغییر می کنه. کلی اینترنت رو زیر و رو کردم نتیجه ای نگرفتم اگر کسی می تونه کمک کنه و هزینه هم داشته باشه موردی نداره. اعلام کنه من در خدمتن RE: مشکل در تاریخ جوم اسپورت - سعید حمزه زاده - ۲۹-۱۲-۱۳۹۲ ۰۵:۲۵ عصر اطلاعات سایتتون رو پیام خصوصی کنید، موردتون رو هم بنویسید بررسی کنم RE: مشکل در تاریخ جوم اسپورت - mohammadsky - ۲۹-۱۲-۱۳۹۲ ۰۸:۲۷ عصر پیغام خصوصی شد. سپاسگزارم دوست عزیز RE: مشکل در تاریخ جوم اسپورت - سعید حمزه زاده - ۲۹-۱۲-۱۳۹۲ ۰۹:۳۶ عصر دوست عزیز بالای همه ماژول های شما ارور داره! بنده چی رو بررسی کنم؟! یا علی RE: مشکل در تاریخ جوم اسپورت - mohammadsky - ۱-۱-۱۳۹۳ ۱۲:۳۰ صبح سلام لطفا هم اون ارورها رو بررسی بفرمایید و هم تاریخ شمسی جوم اسپورت رو. توضیحات بیشتر پیام خصوصی شد. پایدار باشید و پیشاپیش نوروز باستانی رو بهتون تبریک می گم |