![]() |
|
ماژول جوملا » اسلايدشو تصاوير GoboSlide - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: ماژول های جوملا 2.5 (/forum-117.html) +----- انجمن: ماژول های انگلیسی جوملا 2.5 (/forum-118.html) +----- موضوع: ماژول جوملا » اسلايدشو تصاوير GoboSlide (/thread-1451.html) |
ماژول جوملا » اسلايدشو تصاوير GoboSlide - Reza Ganji - ۱۸-۴-۱۳۹۰ ۰۷:۵۶ صبح ![]() ![]() آخرین نسخه ماژول به پیوست اضافه شد و تاپیک منتقل شد !!!
سلام و درود ماژول GoboSlide يك ماژول ساده و زيبا و بسيار كاربردي ميباشد كه توسط آن ميتوانيد يك اسلايدر تصاوير با قابليت لينك دادن به تصاوير در سايت خود ايجاد كنيد! برخي از خصوصيات اين ماژول : نمايش تا ده تصوير به صورت اسلايد اضافه كردن لينك به تصاوير تعيين سايز اسلايدشو تعيين سايز بوردر يا حاشه اسلايدر بدون ايجاد تضاد با جي كوئري و موتولز نوشته شده بدون استفاده از فلش و قابل نمايش در مروگر آي پاد و آيفون ![]() البته در سايت سازنده نسخه پرو يا تجاري هم موجود است كه امكانات بيشتري دارد. تصويري از تنظيمات ماژول : ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: ماژول جوملا » اسلايدشو تصاوير GoboSlide سازگار با جوملا 1.5 - Reza Ganji - ۲۱-۱۱-۱۳۹۰ ۰۲:۲۶ صبح آخرین نسخه سازگار با جوملا 2.5 نیز به پیوست اضافه شد ! RE: ماژول جوملا » اسلايدشو تصاوير GoboSlide سازگار با جوملا 1.5 - mal2moh - ۲۱-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۲۷ صبح تغییر در تصویر اصلی با نصب شده وجود داره من نصب کردم به تصویر زیر در اومده و با تصویر شما فرق داره ؟ RE: ماژول جوملا » اسلايدشو تصاوير GoboSlide - Reza Ganji - ۲۱-۱۱-۱۳۹۰ ۱۰:۴۵ عصر این نسخه آخرین نسخه هست و تصویر مربوط به نسخه ابتدایی ! تاپیک جدید نیست و فقط بروز رسانی شده ! RE: ماژول جوملا » اسلايدشو تصاوير GoboSlide - mal2moh - ۲۲-۱۱-۱۳۹۰ ۰۲:۱۰ صبح ظاهرا نسخه ابتدایی بهتره اگه مکنه نسخه مربوط به تصویر تنظیمات رو قرار بدبن RE: ماژول جوملا » اسلايدشو تصاوير GoboSlide - Reza Ganji - ۲۲-۱۱-۱۳۹۰ ۰۶:۱۳ صبح شما فکر میکنید بجای پیشرفت ، پس رفت داشته باشند ![]() من نسخه 1.5.3 که نسخه قدیمی هست رو براتون قرار دادم ! |