![]() |
|
مشکل در لینک - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در لینک (/thread-14483.html) |
مشکل در لینک - kmkm912 - ۱۶-۱۲-۱۳۹۲ ۰۵:۳۱ صبح با سلام دوستان من می خوام توی مطلبی ک مینویسم توی سایت یک قسمت از اون مطلب رو لینک کنم ب یک مطلب دیگه تو مطالب سایت برای این کار چیکار باید کنم ؟ اگه میشه توضیح بدید ممنون RE: مشکل در لینک - سعید حمزه زاده - ۱۶-۱۲-۱۳۹۲ ۰۵:۳۷ صبح هم میتونید از لینک کردن داخل ادیتور استفاده کنید و هم از ویرایشگر های حرفه ای استفاده کنید که بصورت خودکار لینک میکنند به مطلب مورد نظرتون RE: مشکل در لینک - kmkm912 - ۱۶-۱۲-۱۳۹۲ ۰۵:۳۹ صبح میشه بیشتر تو ضیح بدید؟ ادرس مطلبی رو ک می خوام لینک کنم رو از کجا و چطور باید وارد کنم ؟ RE: مشکل در لینک - milad0098 - ۱۶-۱۲-۱۳۹۲ ۰۵:۴۲ صبح مطلب مورد نظر رو انتشار بده واز مرورگر لینکش رو کپی کن وبه متن مورد نظر لینکش بده RE: مشکل در لینک - Reza Ganji - ۱۶-۱۲-۱۳۹۲ ۰۶:۳۶ صبح همانطور که اقثای حمزه زاده هم گفتند از ادیتورهای پیشرفته هم میتونید استفاده کنید مانند JCE ادیتور.همچنین از روش های دیگی مانند توضیح اقا میلاد. |