![]() |
|
ماژول ورود بغل سایت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: ماژول ورود بغل سایت (/thread-14481.html) صفحهها: 1 2 |
ماژول ورود بغل سایت - eskafild - ۱۶-۱۲-۱۳۹۲ ۰۴:۳۵ صبح سلام خسته نباشید تو برخی سایت ها ماژول ورود تو دیواره های سایته، از چه موردی استفاده می کنند؟ مثلا تو سایت پارس جوم پشتیبانی چسبیده بغل سایت! RE: ماژول ورود بغل سایت - سعید حمزه زاده - ۱۶-۱۲-۱۳۹۲ ۰۵:۴۳ صبح اون که ربطی به جوملا نداره، اما ماژول هایی وجود دارند برای نمایش ماژول مورد نظر در اطراف سایت برای مثال بنده در سمن چپ سایت خودم برای ارسال پیامک تست از ماژول mod_sidebar استفاده کردم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. یا علی RE: ماژول ورود بغل سایت - Reza Ganji - ۱۶-۱۲-۱۳۹۲ ۰۵:۵۹ صبح آموزش این رو در انجمن قرار دادم قبلا و میتونید از طریق اون اینکار رو انجام بدید. میتونه هم ماژول یا پلاگین باشه و هم از کد و سی اس اس استفاده کنید. لینک تاپیک در انجمن پارس جوم : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: ماژول ورود بغل سایت - eskafild - ۱۶-۱۲-۱۳۹۲ ۰۷:۴۱ صبح ممنون، آقای حمزه زاده، لینک دانلود ماژول مورد نظر رو میدید؟ RE: ماژول ورود بغل سایت - محمدسلیمانی - ۱۶-۱۲-۱۳۹۲ ۰۸:۲۳ صبح سلام من از پلاگین constantcontact استفاده میکنم عالیه هم میتونید برای ثبت نام هم ورود هم فرم تماس ازش استفاده کنید البته یکی از پلاگین های اراس فرمه به همین خاطر طراحی فرم تماس با خودتون هست افزونه رو قرار میدم ولی چون تجاریه اگر از نظر هریک از مدیران مشکلی بود حذفش کنند RE: ماژول ورود بغل سایت - eskafild - ۱۶-۱۲-۱۳۹۲ ۰۹:۲۲ صبح آقای سلیمانی من به ماژول منو گوشه سایت نیاز دارم! RE: ماژول ورود بغل سایت - محمدسلیمانی - ۱۶-۱۲-۱۳۹۲ ۱۰:۱۰ عصر این پلاگین دقیقا مثل تصویری که خود شما قرار دادید گوشه سایت نمایش دادده میشه و بعد از کلید بدون ارجاع به صفحه خاصی فرم دلخواه و نشون میده همون چیزیه که میخوای (اگه همون تصویر منظورته). RE: ماژول ورود بغل سایت - eskafild - ۱۷-۱۲-۱۳۹۲ ۰۲:۳۶ صبح آقای سلیمانی من فرمم رو تو آر اس فروم درست کردم و پلاگینی که دادید هم نصب کردم ولی نمی دونم چطور ارتباطشون رو برقرار کنم تا فیلد ثبت نام اون باشه و کاربر بتونه ثبت نام کنه و اینکه چطور اون رو مثل تصویر خودم به نمایش بزارم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
RE: ماژول ورود بغل سایت - محمدسلیمانی - ۱۷-۱۲-۱۳۹۲ ۰۴:۲۹ صبح برای اتصال به ثبت نام از این آموزش کمک بگیرید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: ماژول ورود بغل سایت - eskafild - ۱۷-۱۲-۱۳۹۲ ۰۴:۴۵ صبح آقای سلیمانی ارتباط این مطلب آموزشی با پلاگینی که شما پیوست کردید چیه؟ Joomla! user registration Plugin این پلاگین هم دارید پیوست کنید؟! سوال آخر! نگفتید منو گوشه چطور میاد بالاخره!؟ تشکر
|