![]() |
|
بهترین پلاگین برای سئو سازی جوملا و لینک ها - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: بهترین پلاگین برای سئو سازی جوملا و لینک ها (/thread-14417.html) |
بهترین پلاگین برای سئو سازی جوملا و لینک ها - reza177 - ۵-۱۲-۱۳۹۲ ۱۰:۳۲ عصر سلام دوستان بهترین پلاگین برای سئو سازی جوملا و لینک های اون چی هست ممنون میشم معرفی و برای دانلود قرار دهید RE: بهترین پلاگین برای سئو سازی جوملا و لینک ها - سعید حمزه زاده - ۵-۱۲-۱۳۹۲ ۱۰:۳۹ عصر کامپوننت RSseo بد نیست RE: بهترین پلاگین برای سئو سازی جوملا و لینک ها - reza177 - ۵-۱۲-۱۳۹۲ ۱۰:۴۵ عصر سعید جان یه سوال الان من جوملا را اوکی کردم بدون این سئو ولی اینک های اون به این صورت شده راهی نیست کوچتر بشه لینک ها دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: بهترین پلاگین برای سئو سازی جوملا و لینک ها - سعید حمزه زاده - ۵-۱۲-۱۳۹۲ ۱۰:۵۸ عصر شما برای مجموعه ها و مطالبتون هم باید نام مستعار قرار بدید تا تاریخ رو در آدرس قرار نده یا علی RE: بهترین پلاگین برای سئو سازی جوملا و لینک ها - B7610 - ۶-۱۲-۱۳۹۲ ۰۵:۵۷ صبح داخل تنظیمات کلی بشوید در تب سایت تنظیمات نام مستعار یونیکد بله قرار بدهید تا نام مستعار فارسی درج شود در غیر اینصورت نام مستعار فارسی نمی توانید درج کنید وبه جای ان تاریخ درج میشود موفق باشید RE: بهترین پلاگین برای سئو سازی جوملا و لینک ها - reza177 - ۸-۱۲-۱۳۹۲ ۰۶:۳۶ عصر بنده RSseo و حتی x map را خواستم نصب کنم اجازه نمی دهد و میگه قادر به ساخت فولدر نیست |