پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
مشکل بسته نصبی رایگان js plus از شرکت اسمارت ادانز - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html)
+--- موضوع: مشکل بسته نصبی رایگان js plus از شرکت اسمارت ادانز (/thread-14411.html)

مشکل بسته نصبی رایگان js plus از شرکت اسمارت ادانز - rasooli.m - ۵-۱۲-۱۳۹۲ ۰۴:۱۷ صبح

با سلام
بسته نصبی رایگان Joomla 2.5 js plus رو از سایت اسمارت ادانز دانلود کردم و نصب کردم. ولی منو ها و اسلایدرهاش کار نمی کنه.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون میشم راهنماییم کنید.

RE: مشکل بسته نصبی رایگان js plus از شرکت اسمارت ادانز - سعید حمزه زاده - ۵-۱۲-۱۳۹۲ ۰۴:۲۴ صبح

فکر میکنم باید تداخلی در جاوااسکریپت باشه!

RE: مشکل بسته نصبی رایگان js plus از شرکت اسمارت ادانز - rasooli.m - ۵-۱۲-۱۳۹۲ ۰۴:۳۱ صبح

خب آخه تو لوکال کار می کنه و مشکلی نداره

RE: مشکل بسته نصبی رایگان js plus از شرکت اسمارت ادانز - سعید حمزه زاده - ۵-۱۲-۱۳۹۲ ۰۴:۳۹ صبح

شما الان اینرو در هات نصب کردید و یا از لوکال انتقال دادید؟!

RE: مشکل بسته نصبی رایگان js plus از شرکت اسمارت ادانز - rasooli.m - ۵-۱۲-۱۳۹۲ ۰۴:۰۶ عصر

نه، از لوکال منتفل نکردم به سایت. بسته نصبی رو که از سایت اسمارت ادانز دانلود کردم تو هاست نصب کردم و منوها و اسلایدرهاش کارنمی کنه.
همون بسته نصبی رو که تو لوکال نصب می کنم کار می کنه و مشکلی نداره

RE: مشکل بسته نصبی رایگان js plus از شرکت اسمارت ادانز - rasooli.m - ۵-۱۲-۱۳۹۲ ۰۵:۴۶ عصر

راه حلشو پیدا کردم
تو مدیریت قالب ها >> انتخاب قالب js Plus >> تب Advanced >> و بعد گزینه های زیر رو غیر فعال می کنیم:

Merge File
Compress js

با تشکر