![]() |
|
یک سئوال در مورد نصب کامپوننت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: یک سئوال در مورد نصب کامپوننت (/thread-14404.html) |
یک سئوال در مورد نصب کامپوننت - fidoman - ۴-۱۲-۱۳۹۲ ۰۸:۳۸ عصر سلام و خسته نباشید یک سئوال در مورد کامپوننت دی جی کاتالوگ داشتم اونم این هستش من وقتی کامپوننت رو نصب کردم در قسمت کامپوننت ها نیستش و امکان وارد شدن به داخل کامپوننت نیست /دوستان مشکل از کجاست ؟ حالا که نصب شده و در کامپوننت ها نیست از کجا باید وارد کامپوننت مورد نظر بشم ؟؟؟؟ با تشکر RE: یک سئوال در مورد نصب کامپوننت - Pourdaryaei - ۴-۱۲-۱۳۹۲ ۰۹:۰۰ عصر احتمالا كامپوننت مشكل داره ، فكر ميكنم از كامپوننت نال شده استفاده ميكنيد ؛ دوباره نصب كنيد ببينيد مشكل حل ميشه يا خير RE: یک سئوال در مورد نصب کامپوننت - fidoman - ۴-۱۲-۱۳۹۲ ۱۰:۱۴ عصر سلام دوست عزیز من این کامپوننت رو بار ها نصب کردم /مشکل از اینه که من این کامپوننت رو نصب کردم و بعد از مشکلی که پیش اومد پاکش کردم ووقتی اومدم دوباره نصبش کنم /نصب کرد ولی در قسمت کامپوننت ها نیومد ولی ماژول ها و.... همه اش نصب شده /حتی در قسمت حذف افزونه ها این کامپوننت وجود داشت برای حذف کردنش RE: یک سئوال در مورد نصب کامپوننت - Pourdaryaei - ۵-۱۲-۱۳۹۲ ۰۸:۲۷ عصر شما بصورت دستي تمام فايلها و فولدرش رو + ديتابيس (اگر نيازي نداري) حذف كنيد ... دوباره چك كنيد ببينيد جواب ميده يا نه RE: یک سئوال در مورد نصب کامپوننت - fidoman - ۵-۱۲-۱۳۹۲ ۰۸:۵۸ عصر دوست عزیز آقای پوردریایی ممنون من پلاگین ها رو حذف نکرده بودم فکر کردم به همراه بسته حذف میکنه /نصبش کردم کار کرد /با هم تشکر |