![]() |
|
مشکل در قرار گرفتن تصویر در وسط کی 2 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در قرار گرفتن تصویر در وسط کی 2 (/thread-14358.html) |
مشکل در قرار گرفتن تصویر در وسط کی 2 - fidoman - ۲۸-۱۱-۱۳۹۲ ۰۵:۳۶ صبح سلام و درود دوستان یه مشکلی پیش اومده نتونستم درستش کنم چطور میتونم تصویری صفحه k2 رو به وسط صفحه منتقلش کنم چون همش در سمت چپ قرار گرفته /با تشکر دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: مشکل در قرار گرفتن تصویر در وسط کی 2 - سعید حمزه زاده - ۲۸-۱۱-۱۳۹۲ ۰۵:۴۹ صبح در فایل bootstrap.css خط 5043 کد right: 50%; رو حذف کنید یا علی RE: مشکل در قرار گرفتن تصویر در وسط کی 2 - fidoman - ۲۸-۱۱-۱۳۹۲ ۰۶:۰۵ صبح دوست عزیز آقاسعید من فایل مورد نظر رو تو css قالب مورد نظر پیدا نکردم حتی با notepad++جستجو کردم ولی پیداش نکردم RE: مشکل در قرار گرفتن تصویر در وسط کی 2 - سعید حمزه زاده - ۲۸-۱۱-۱۳۹۲ ۰۶:۰۷ صبح /templates/t3_blank/css/rtl/bootstrap.css |