![]() |
|
بهم ریختن سئو سایت - حیاتیه خیلی - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: بهم ریختن سئو سایت - حیاتیه خیلی (/thread-14334.html) |
بهم ریختن سئو سایت - حیاتیه خیلی - سانای - ۲۵-۱۱-۱۳۹۲ ۰۷:۱۹ صبح سلام دوستان ی تغییر اساسی و ریشه ای تو سایت دادم رنک سایت قبلی بالا بود و حالا با کمک کامپوننت ارجاع میخام لینک های قبلی و ب لینک جدید هدایت کنم ولی اصلا عمل نمیکنه چ کاری کنم؟؟؟ مثلا وقتی تو گوگل سرچ میزنم سمینار تند خوانی شهید بهشتی ب صفحه ای میره ک نمیخام با اینکه تو کامپوننت تعریف کردم نمیخام رنک سایت پایین بیاد ؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟ RE: بهم ریختن سئو سایت - حیاتیه خیلی - سعید حمزه زاده - ۲۵-۱۱-۱۳۹۲ ۰۴:۲۱ عصر بنده که متوجه منظورتون نشدم! RE: بهم ریختن سئو سایت - حیاتیه خیلی - سانای - ۲۵-۱۱-۱۳۹۲ ۰۶:۵۵ عصر سلام و سپاس منظورم اینه آدرس هایی ک تو گوگل سرچ می زنم ب صفحه دیگه هدایت میشه مثلا وقتی سمینار تند خوانی شهید بهشتی و میزنم گوگل این آدرس و برام معرفی میکنه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. این آدرس سایت قبلی بود من اینو تو قسمت کامپوننت ارجاعات ب این آدرس ارجاع دادم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ولی به این صفحه نمیره ی صفحه دیگه میره ک نمیخام مثلا به صفحه سمینار دانشگاه الغدیر زنجان میره ---------------------------------------------------------------------- در کل تمام لینک های قبلی سایت یا ب صفحه دیگه میرن یا به خانه چ تنظیماتی انجام بدم ک کامپوننت ارجاع درست کار کنه ؟؟ RE: بهم ریختن سئو سایت - حیاتیه خیلی - سانای - ۲۶-۱۱-۱۳۹۲ ۰۵:۴۱ صبح از دوستان کسی نیست کمکم کنه برام ضروریه RE: بهم ریختن سئو سایت - حیاتیه خیلی - Reza Ganji - ۲۶-۱۱-۱۳۹۲ ۰۴:۰۸ عصر میتونید با استفاده از کدهای اچ تی اسز یا افزونه های ریدایرکت آدرس های مهم رو ریدایرکت کنید.سرچ کنید موارد زیادی هست. در گوگل وبمستر هم میتونید لینکهای خراب رو حذف کنید |