![]() |
|
درخواست پلاگین user registration Plugin - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: درخواست پلاگین user registration Plugin (/thread-14318.html) صفحهها: 1 2 |
درخواست پلاگین user registration Plugin - payman007 - ۲۳-۱۱-۱۳۹۲ ۰۲:۵۰ عصر با سلام و احترام دوستان اگر کسی پلاگین Joomla! user registration Plugin مربوط به افزونه rsformpro رو داره لطفا محبت کنه برای دانلود قرار بده ( یا پ خ کنه ) با تشکر RE: درخواست پلاگین user registration Plugin - سعید حمزه زاده - ۲۳-۱۱-۱۳۹۲ ۰۵:۴۹ عصر خدمت شما RE: درخواست پلاگین user registration Plugin - payman007 - ۲۵-۱۱-۱۳۹۲ ۰۹:۵۱ صبح با سلام و احترام ضمن تشکر از شما دوست عزیز، من این پلاگین رو برای ایجاد فرم سفارشی ثبت نام می خوام آیا نام پلاگین رو درست نوشتم ؟ اگر بله با کدام ورژن از فرم ساز یاد شده سازگاری دارد ؟ با تشکر RE: درخواست پلاگین user registration Plugin - سعید حمزه زاده - ۲۵-۱۱-۱۳۹۲ ۰۴:۰۷ عصر برای نسخ جوملا 2.5 هست RSform-rev46 RSForms_PRO_1.4.0_r47_1 RSFormPro_1.4.0_Rev42 با کلیه این نسخ کار میکنه یا علی RE: درخواست پلاگین user registration Plugin - payman007 - ۲۶-۱۱-۱۳۹۲ ۰۱:۴۹ صبح با سلام مهندس میشه یک توضیح کوچیک در خصوص ایجاد ارتباط بین فرم ساز و قسمت ثبت نام جوملا بفرمایید من هرچه تلاش کردم ارتباطی بین فرم ساز و سیستم ثبت نام رو پیدا نکردم ممنون از توجه شما RE: درخواست پلاگین user registration Plugin - سعید حمزه زاده - ۲۶-۱۱-۱۳۹۲ ۰۴:۳۸ صبح آموزش این کار کاملا در قسمت آموزشهای آر اس فرم مطرح شده یا علی RE: درخواست پلاگین user registration Plugin - tarenoco - ۷-۱۲-۱۳۹۲ ۱۰:۱۲ عصر ممنون میشم لینک قسمت آموزش رو قرار بدید RE: درخواست پلاگین user registration Plugin - vahidkiaa - ۱۲-۱۲-۱۳۹۳ ۱۰:۵۹ عصر سلام مهندس این پلاگین تو جوملا 3 هم کار می کنه؟ من نصبش کردم، باید تب registration بیاره که نمیاره!!! ممنون میشم راهنمایی کنید سپاس RE: درخواست پلاگین user registration Plugin - YasinDesign - ۱۳-۱۲-۱۳۹۳ ۱۲:۵۰ صبح سلام بله . پلاگین روی جوملا 3 کار میکنه به شرطی که rsform شما مربوط به نسخه جوملا 3 باشه RE: درخواست پلاگین user registration Plugin - محمدسلیمانی - ۱۳-۱۲-۱۳۹۳ ۰۱:۴۸ صبح آموزش اتصال اراس فرم به ثبت نام جوملا دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |