![]() |
|
گالری این سایت چیه؟ - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: گالری این سایت چیه؟ (/thread-14299.html) |
گالری این سایت چیه؟ - gogerd - ۲۱-۱۱-۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ صبح سلام دوستان گالری تصاویر این سایت چیه؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. برای جوملا داریم؟ RE: گالری این سایت چیه؟ - gogerd - ۲۱-۱۱-۱۳۹۲ ۰۵:۰۱ عصر نه اينو دارم خودم، ميخوام موس كه ميره رو عكس همون لحظه نمايش بده عكس رو. RE: گالری این سایت چیه؟ - Pourdaryaei - ۲۱-۱۱-۱۳۹۲ ۰۸:۱۰ عصر از پلاگين Sige استفاده كن دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دمو : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: گالری این سایت چیه؟ - gogerd - ۲۷-۱۱-۱۳۹۲ ۰۸:۰۱ عصر دوستان عزیز من میخوام وقتی موس میره رو عکس عکس رو نمایش بده نه وقتی کلیک میشه! لطفا گالری که معرفی کردم رو ببینید!! این مواردی که معرفی شده باید روی عکس کلیک کنی!!! RE: گالری این سایت چیه؟ - gogerd - ۶-۱۲-۱۳۹۲ ۰۶:۴۷ عصر کسی نمیدونه این موضوع رو چطور میشه پیاده ساز کرد؟ RE: گالری این سایت چیه؟ - fidoman - ۶-۱۲-۱۳۹۲ ۱۱:۳۳ عصر دوست عزیز این پلاگینه زوم تصاویر هستش که وقتی موس رو بر روی عکس میکشی تصویر رو بزرگ میکنه به اندازه ای که خودتون میخواهیدش /تو گوگل سرچ کنید "پلاگین بزرگنمایی تصاویر RE: گالری این سایت چیه؟ - gogerd - ۷-۱۲-۱۳۹۲ ۰۱:۲۰ صبح اخه به صورت گالری هست! قاب دور تصاویر رو ببینید!! به صورت یه گالری تعریف شده در سایت. RE: گالری این سایت چیه؟ - fidoman - ۸-۱۲-۱۳۹۲ ۰۸:۵۳ عصر فکر کنم این گالری رو آقای گنجی تو انجمن معرفی کرده باشه /جستجو کنید منم میگردم پیدا کردم لینکشو براتون میزارم RE: گالری این سایت چیه؟ - gogerd - ۹-۱۲-۱۳۹۲ ۰۶:۲۳ عصر پیدا نکردم چیزی!! |