![]() |
|
اسلاید بالای سایت جومینا - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: اسلاید بالای سایت جومینا (/thread-14277.html) |
اسلاید بالای سایت جومینا - azita_g20 - ۱۹-۱۱-۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ صبح سلام اسلاید بالای سایت جومینا چیه؟ ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: اسلاید بالای سایت جومینا - سعید حمزه زاده - ۱۹-۱۱-۱۳۹۲ ۰۱:۴۴ صبح com_uniterevolution یا علی RE: اسلاید بالای سایت جومینا - azita_g20 - ۱۹-۱۱-۱۳۹۲ ۰۲:۱۶ صبح ممنون آیا آموزش هم برای کار باهاش وجود داره؟ ![]()
RE: اسلاید بالای سایت جومینا - سعید حمزه زاده - ۱۹-۱۱-۱۳۹۲ ۰۲:۲۴ صبح آموزش نمیخواد که دوست عزیز شما در کامپوننت اسلاید ها رو قرار میدید و توسط ماژول نمایش داده میشه شما استارت کار رو بزن اگر نتونستید کار کنید مشکلتون رو بپرسید تا بررسی و راهنمایی بشه RE: اسلاید بالای سایت جومینا - azita_g20 - ۱۹-۱۱-۱۳۹۲ ۰۲:۳۱ صبح من کامپوننت رو نصب کردم ماژول هم نصب کردم حالا باید اسلاید ایپمورت کنم بهش؟
RE: اسلاید بالای سایت جومینا - سعید حمزه زاده - ۱۹-۱۱-۱۳۹۲ ۰۲:۴۴ صبح در کامپوننت اقدام به ایجاد اسلاید کنید RE: اسلاید بالای سایت جومینا - azita_g20 - ۱۹-۱۱-۱۳۹۲ ۰۲:۵۷ صبح نمیشه ساخت ![]() تنظیامتشو نگاه کنید: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: اسلاید بالای سایت جومینا - milad0098 - ۱۹-۱۱-۱۳۹۲ ۰۸:۰۴ صبح شما در این قسمت تنظیمات خودتون رو اعمال کنید ودکمه ذخیره وبستن رو بزنید بعد از ان که از این صفحه بیرون اومدید بالایک دکمه به نام add slide یا اضافه کردن اسلاید هست اونو بزنید واسلاید هاتونو بسازید |