![]() |
|
تبدیل به ماژول - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: اسکریپت (/forum-35.html) +--- انجمن: اسکریپت ها (/forum-36.html) +---- انجمن: اسکریپت های کاربردی (/forum-41.html) +---- موضوع: تبدیل به ماژول (/thread-1425.html) |
تبدیل به ماژول - نیما حبیب خدا - ۱۴-۴-۱۳۹۰ ۰۲:۴۲ صبح سلام دوستان . خسته نباشید . من یک سری کدنویسی هایی دارم مثل مگا منو و... آخریش هم منو باز شو مثل منوهای سمت راست و چپ سایت همراه اول بود که تمام شد ( کمی گرافیک مونده) خواستم ببینم کسی میتونه این ها رو به ماژول تبدیل کنه و رایگان منتشر کنیم ؟ البته با شرایطی که در صورت توافق خواهیم داشت .. ممنون .
RE: تبدیل به ماژول - Reza Ganji - ۱۴-۴-۱۳۹۰ ۰۳:۰۰ صبح كار خوبي هست و اميدوارم دوستاني كه وارد هستند حتما همكاري كنند! RE: تبدیل به ماژول - tarantino - ۱۴-۴-۱۳۹۰ ۰۴:۲۸ صبح ماژول منو يكم پيچيدگي داره نيما جان ... من پيشنهاد ميكنم موارد موجود رو كاستومايز كني و طبق سليقه خودت تغييرات استايل رو بدي RE: تبدیل به ماژول - نیما حبیب خدا - ۱۴-۴-۱۳۹۰ ۰۴:۳۴ صبح خوب بدیش همینه .... مثلا مگا منو با کمی تغییر؟ کمی نمیشه .. کلا باید تغییر داده بشه اونوقت ... البته تلاشم رو میکنم ... انشالله که بشه ... |