![]() |
|
پلاگین زوم روی تصاویر - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: پلاگین زوم روی تصاویر (/thread-14246.html) |
پلاگین زوم روی تصاویر - mimshin - ۱۴-۱۱-۱۳۹۲ ۰۷:۵۴ عصر سلام خسته نباشید به یه پلاگین نیاز فوری داشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. اصطلاحا بهش میگن cloud zoom که قسمتی از عکس رو زوم میکنه. نمونش هم اینجاست : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() دارم نا امید میشم کم کم.
RE: پلاگین زوم روی تصاویر - سعید حمزه زاده - ۱۴-۱۱-۱۳۹۲ ۰۸:۴۱ عصر نا امیدی نداره که دوست عزیز جستجو بفرمایید پلاگین افکت تصویر جوملا پلاگین رایگان هم هست که به سادگی پیدا میکنید یا علی RE: پلاگین زوم روی تصاویر - mimshin - ۱۴-۱۱-۱۳۹۲ ۰۸:۵۴ عصر یه نمونش که مثل مثالمه رو بیزحمت میزارید. من الان با این عنوان سرچ کردم اکثرا برای قاب تصاویر و جلوه های css ایی هست این مثاله من زومش مد نظره ها! RE: پلاگین زوم روی تصاویر - سعید حمزه زاده - ۱۴-۱۱-۱۳۹۲ ۰۹:۱۳ عصر خب از همین استفاده کنید! |