![]() |
|
عدم نصب فرم ساز - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: عدم نصب فرم ساز (/thread-14240.html) |
عدم نصب فرم ساز - ترنم - ۱۴-۱۱-۱۳۹۲ ۰۴:۱۱ صبح سلام خسته نباشید من فرم ساز بریزینگ رو دانلود کردم اما برای نصبش مدام ارور میده پلاگینش رو فعال کردم اما کامپونت و ماژولش نصب نمیشه باید چه کار کنم ممنون میشم کمک کنید RE: عدم نصب فرم ساز - milad0098 - ۱۴-۱۱-۱۳۹۲ ۰۴:۴۵ صبح سلام دوست عزیر اروری که میده رو بیان کنید تا بتونیم کمکتون کنیم RE: عدم نصب فرم ساز - سعید حمزه زاده - ۱۴-۱۱-۱۳۹۲ ۰۴:۴۸ صبح به نظر بنده اگر قصد استفاده از فرمساز رو دارید از rsform استفاده بفرمایید یا علی RE: عدم نصب فرم ساز - ترنم - ۱۴-۱۱-۱۳۹۲ ۰۴:۵۸ صبح من پلاگین هاش رو فعال کردم ولی برای نصب کاموننت میگه باید به بخش منو بروید و ی سری کلمات نامفهوم مینویسه . از صفحه کنترلم همه فایلها رو آپلود کردم ولی توی صفحه مدیریتم نشونشون نمیده . و ارورهای قبلی رو هم نشون نمیده و خطای سرور رو اعلام میکنه. در هر صورت از کمکتون ممنونم RE: عدم نصب فرم ساز - milad0098 - ۱۴-۱۱-۱۳۹۲ ۰۴:۵۹ صبح اقا سعید درست میگن ار اس فرم هم بهتره هم راحتر RE: عدم نصب فرم ساز - ترنم - ۱۴-۱۱-۱۳۹۲ ۰۵:۰۲ صبح خیلی از شما ممنونم |