![]() |
|
مشکل در ارسال مطلب با k2 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در ارسال مطلب با k2 (/thread-14237.html) صفحهها: 1 2 |
مشکل در ارسال مطلب با k2 - dashtchy - ۱۴-۱۱-۱۳۹۲ ۰۲:۳۱ صبح در منو سایت منوی ارسال مطلب از طریق کامپیونت k2 ایجاد کردم به هنگام انتخاب آن وارد صفحه 403 - شما مجاز به مشاهده این منبع نيستيد چطور این مشکل را رفع کنم RE: مشکل در ارسال مطلب با k2 - سعید حمزه زاده - ۱۴-۱۱-۱۳۹۲ ۰۲:۳۸ صبح خب نوع یوزر رو چی انتخاب کردید؟ تنظیمات دسترسی کاربران K2 رو بررسی بفرمایید RE: مشکل در ارسال مطلب با k2 - shaban532 - ۱۴-۱۱-۱۳۹۲ ۰۲:۳۹ صبح با اکانت superuser وارد سایت شوید و نتیجه را اطلاع دهید. RE: مشکل در ارسال مطلب با k2 - dashtchy - ۱۴-۱۱-۱۳۹۲ ۰۲:۴۸ صبح با اکانت مدیریت کل وارد میشم همینطوریست ماژول یاکامپیونتی برای ارسال مطلب نیست ممنون RE: مشکل در ارسال مطلب با k2 - milad0098 - ۱۴-۱۱-۱۳۹۲ ۰۳:۰۳ صبح دود به تنظیمات کاربران وتنظیمات کلی سایت برید وسطح دسترسی مدیر کل رو ببینید تغیر نکرده باشه واگر هم تغییر کرده اونو درستش کنید RE: مشکل در ارسال مطلب با k2 - dashtchy - ۱۴-۱۱-۱۳۹۲ ۰۳:۲۲ صبح فقط به مجموعه هایی که در جوملاایجاد کردم دسترسی دارم به مجموعه ها k2 دسترسی ندارم RE: مشکل در ارسال مطلب با k2 - milad0098 - ۱۴-۱۱-۱۳۹۲ ۰۴:۴۴ صبح یوزر وپسوردتون رو پ خ کنید تا بررسی کنم RE: مشکل در ارسال مطلب با k2 - milad0098 - ۱۴-۱۱-۱۳۹۲ ۰۵:۵۲ صبح داخل کدوم منو ها منو رو ایجاد کردید با چه نام من که به راحتی توی کی 2 مطلب ایجاد کردم ومشکلی نداره RE: مشکل در ارسال مطلب با k2 - dashtchy - ۱۴-۱۱-۱۳۹۲ ۰۵:۵۹ صبح منوی مدیریت RE: مشکل در ارسال مطلب با k2 - milad0098 - ۱۴-۱۱-۱۳۹۲ ۰۶:۳۸ صبح شما گروه کاربری ساختید وکاربری خودتون رو به ان نسبت داده بودید ولی در گروه کاربری ساخته شده هیچ مجموعه ای رو برای ارسال مطلب انتخاب نکرده بودید واین باعث میشه که دسترسی لازم را به ایجاد مطلب نداشته باشی اینو هم بگم که برای ایجاد مطلب در هر مجموعه توسط کاربر باید یک منو ایجاد کنید |