![]() |
|
مشکل در اسلایدر وعدم نمایش زیز منو - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در اسلایدر وعدم نمایش زیز منو (/thread-14191.html) |
مشکل در اسلایدر وعدم نمایش زیز منو - dashtchy - ۱۰-۱۱-۱۳۹۲ ۰۳:۰۲ صبح در این قالب سایت موقعی که اسلایدر عکس عوض میشد زیر منو ها نمایش داده نمیشد وزیر عکس میرود چطور میتونم مشکل را حل کنم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: مشکل در اسلایدر وعدم نمایش زیز منو - صدرا حسابی - ۱۰-۱۱-۱۳۹۲ ۰۳:۵۱ صبح سایتتون بالا نمی یاد ارور Service Temporarily Unavailable می ده، برای رفع این مشکل باید در css تعریف کنید که زیر منوها در سطح بالاتری قرار بگیرند که با دستور z-index انجام می شود. RE: مشکل در اسلایدر وعدم نمایش زیز منو - dashtchy - ۱۰-۱۱-۱۳۹۲ ۰۴:۰۱ صبح مشکل باز نشدن حل شد میشد دوباره چک کنید RE: مشکل در اسلایدر وعدم نمایش زیز منو - صدرا حسابی - ۱۰-۱۱-۱۳۹۲ ۰۴:۱۲ صبح به این آدرس بروید و در انتهای فایل این کد رو اضافه کنید: /templates/sj_news25/css/template.css
کد: #yt-menuwrap {RE: مشکل در اسلایدر وعدم نمایش زیز منو - milad0098 - ۱۰-۱۱-۱۳۹۲ ۰۴:۲۳ صبح سلام دوست عزیز من مشاهده کردم هیچ مشکلی نداره و زیر منو ها نمایش داده میشه کش کامپیوترتون رو پاک کنید |