![]() |
|
قالب سایت فروش فایل با جوملا - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: در خواست قالب جوملا (/forum-19.html) +---- موضوع: قالب سایت فروش فایل با جوملا (/thread-14163.html) |
قالب سایت فروش فایل با جوملا - armannamdari - ۷-۱۱-۱۳۹۲ ۰۳:۴۰ صبح سلام من میخوام سایت فروش فایل بزنم اما دنبال همچین قالبی هستم خواهشا هرکی داره کمکم کنه عزیزان(البته رایگان) واقعا متشکرم RE: قالب سایت فروش فایل با جوملا - Reza Ganji - ۷-۱۱-۱۳۹۲ ۰۳:۵۹ صبح این نمایی که شما قرار دادید زیاد ربطی به قالب نداره و به کامپوننت مربوط میشه میتونید از کامپوننت هایی که قابلیت فروشگاهی دارند استفاده کنید مانند ویرتومارت و جوم شاپینگ و... و یا از افزونه های ایجاد دایرکتوری استفاده کنید و با استفاده از pay per download فایلهاتون رو بفروشید. از سوبی پرو و زوو یا کامپوننت های دایرکتوری برای نمایش لیست محصولات و کاتالوگ میتونید استفاده کنید RE: قالب سایت فروش فایل با جوملا - armannamdari - ۷-۱۱-۱۳۹۲ ۰۴:۰۲ صبح من فقط میخوام ظاهر سایتم مثه این بشه عزیز دقیقا میتونین بهم بگین همچین ظاهرسایتی میتونم از کجا بدست بیارم عزیز متشکرم RE: قالب سایت فروش فایل با جوملا - Reza Ganji - ۷-۱۱-۱۳۹۲ ۰۴:۳۴ صبح شما نمیتونید که یه عکس بزارید وسط صفحه که ظاهر شبیه بشه.شما باید یک دایرکتوری درست کنید و آیتم هارو کنار هم نمایش بدید و برای اونها از یک تصویر پیش فرض استفاده کنید. ساده تر میتونید یک مطلب جدید ایجاد کنید و تصاویر را کنار هم بچینید و توضیحات هم اگر لازم بود اضافه کنید. چنین چیزی آماده وجود ندارد مگر اینکه یک بسته نصبی پیدا کنید شبیه این باشه و نصب کنید. |