![]() |
|
عدم نماش اسلایدشو - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: عدم نماش اسلایدشو (/thread-14135.html) |
عدم نماش اسلایدشو - ترنم - ۴-۱۱-۱۳۹۲ ۰۸:۳۶ عصر سلام من از جوملای 1.5 استفاده میکنم . اسلاید شویmod_iNowSlider-Persian) رو از افزونه های جوملای فارسی دانلود کردم و نصب کردم . در مرورگر فایر فاکس کار میکنه ولی اینترنت اکسپلور نمایش نمیده و در ضمن متن منوی بالایی هم راست چین شده در حالی که وسط چین بوده . ممنون اگه کمک کنید . RE: عدم نماش اسلایدشو - shaban532 - ۴-۱۱-۱۳۹۲ ۱۰:۵۹ عصر به احتمال زیاد مشکل از اینترنت اکسپلور هست. به این دلیل که بسیاری از افزونه ها که برای جوملا هستند در این مرورگر پشتسبانی نمی شوند مخصوصا اگر نسخه ی قدیمی باشه. موفق باشید. RE: عدم نماش اسلایدشو - ترنم - ۴-۱۱-۱۳۹۲ ۱۱:۵۸ عصر یعنی ممکنه از کامپیوتر دیگه ای درست نشون داده بشه . راه حلی داره یا نه ؟ ممنون RE: عدم نماش اسلایدشو - shaban532 - ۵-۱۱-۱۳۹۲ ۱۲:۰۶ صبح بله معمولا سایتهای جوملایی به جز اینترنت اکسپلور(نسخه قدیمی)با مرورگر دیگه ای مشکل ندارند. برای اطمینان سایتتان را با مرورگرهای دیگه مثل کرورم،اپرا،سافاری و ... امتحان کنید. RE: عدم نماش اسلایدشو - ترنم - ۵-۱۱-۱۳۹۲ ۰۱:۳۲ صبح از راهنماییتون ممنونم RE: عدم نماش اسلایدشو - shaban532 - ۵-۱۱-۱۳۹۲ ۰۱:۴۳ صبح با تشکر از شما: امیدوارم فعالیتتون توی انجمن ادامه پیدا کنه. مشکلی داشتید توی انجمن مطرح کنید. موفق باشید. |