![]() |
|
مشکل قالب - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل قالب (/thread-1411.html) |
مشکل قالب - kaspian - ۱۲-۴-۱۳۹۰ ۰۵:۰۵ صبح سلام به همه دوستانمن یه قالب دارم دانلود کردم قالب سایت بانک گرافیک مخصوص سایت های گرافیک هست اما وقتی میذارم رو سایتم قالب خرابه یعنی یه صفحه خالی نشون میده اینم لینک دانلود قالب > دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. لطفا اگه امکانش هست این قالب رو درست کنید ، و درستش رو برام قرار بدید ممنون
RE: مشکل قالب - persians - ۱۲-۴-۱۳۹۰ ۰۵:۳۳ صبح با سلام در مورد این قالب در لینک زیر بحث شده... (فکر می کنم اگر خریداری کنید بهتر باشه یا سفارش بدید تو همین مایه ها براتون طراحی بشه...) دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. موفق باشید RE: مشکل قالب - مهدی بختیاری - ۱۲-۴-۱۳۹۰ ۰۷:۱۸ صبح سلام دوستان این هم باید بگم این قالب برای وردپرس طراحی و تهیه شده سایت بانک گرافیک با وردپرس راه اندازی شده اگه بگرید این قالب برای وردپرس در برخی از سایت ها هست و درست هم کار میکنه |