![]() |
|
راه اندازی سایت تخفبف گروهی - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: راه اندازی سایت تخفبف گروهی (/thread-14082.html) |
راه اندازی سایت تخفبف گروهی - rezaetemadi - ۲۸-۱۰-۱۳۹۲ ۱۲:۱۰ عصر سلام خسته نباشید دوستان می خواهم یک سایت تخفیف گروهی راه اندازی کنم ؟ اطلاعاتی ندارم ولی سوال دارم ؟ 1 - آیا به نظر شما ارزش دارد روی این سیستم کار کنیم ؟ 2 - روش کار این سیستم ها به چه صورت است ؟ 3 - من کامپیوننت خرید گروهی CMGroupBuying را دارم ، که برای جوملا است ؟ به نظر شما جوابگوی کار هست ؟ آیا می شود با سایت ها بزرگی مثل نت برگ ، تخفیفان و ... رقابت کرد ؟ 4 - اگر کسی تجربه و یا اطلاعات دارد ممنون می شوم کمک کند ؟ RE: راه اندازی سایت تخفبف گروهی - fidoman - ۲۸-۱۰-۱۳۹۲ ۰۷:۱۲ عصر سلام ارزش داره ولی خاک خوریش خیلی زیاده و کار زیاد میبره طراحی کردنش یه طرف ،راه انداختنش یه طرف دیگه در ضمن باید خیلی عالی تبلیغات کنی .تا جواب بگیری . RE: راه اندازی سایت تخفبف گروهی - rezaetemadi - ۲۹-۱۰-۱۳۹۲ ۰۵:۵۸ صبح نقل قول: ولی خاک خوریش خیلی زیادهیعنی چی ؟ می تونید بیشتر راهنمائی ام کنید ؟ RE: راه اندازی سایت تخفبف گروهی - shaban532 - ۲۹-۱۰-۱۳۹۲ ۰۷:۳۶ عصر منظور این که خیلی دردسر داره! موفق باشید. |