![]() |
|
ماژول اخبار متحرک Art News Ticker - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: ماژول های جوملا 2.5 (/forum-117.html) +----- انجمن: ماژول های فارسی جوملا 2.5 (/forum-119.html) +----- موضوع: ماژول اخبار متحرک Art News Ticker (/thread-13939.html) |
ماژول اخبار متحرک Art News Ticker - majidman77 - ۹-۱۰-۱۳۹۲ ۰۸:۱۷ عصر ![]() با استفاده از این ماژول موثر به نام Art News Ticker شما می توانید به سادگی مطالب موجود در سایت خود را به صورت متحرک به صورت افقی نمایش دهید. امکانات: - افکت زیبا در نمایش اخبار - گزینه هایی جهت اختصاصی سازی - سازگاری با اکثر مروگرهای رایج Firefox، Safari ، Chrome، IE 6, 7, 8، Opera و غیره - قابلیت اختصاصی سازی توسط css - پشتیبانی از راست به چپ نکات: - در صورت نمایش ندادن اخبار گزینه "بارگزاری jQuery" را خاموش کنید چون ممکن است با برخی قالب ها یا افزونه ها تداخل داشته باشد. - برای تغییر اندازه باید از طریق فایل Css اقدام نمایید. RE: ماژول اخبار متحرک - fidoman - ۱۶-۱۰-۱۳۹۳ ۰۱:۰۸ صبح سلام چطوری مطالب رو بهش اضافه کنم فکر کنم ناقص باشه ماژول چون تو تنظیمات ماژول جایی برای تنظیمات مطلب و یا تایپ اخبار نداره ؟؟؟ RE: ماژول اخبار متحرک Art News Ticker - سعید حمزه زاده - ۱۶-۱۰-۱۳۹۳ ۰۵:۴۴ صبح فکر میکنم نسخه مناسبی رو انتخاب نکردید برای نصب! RE: ماژول اخبار متحرک Art News Ticker - fidoman - ۱۷-۱۰-۱۳۹۳ ۰۷:۳۷ عصر اقا سعید سلام نسخه مناسبی رو دارید برای دانلود ؟؟؟ RE: ماژول اخبار متحرک Art News Ticker - سعید حمزه زاده - ۱۷-۱۰-۱۳۹۳ ۰۷:۴۱ عصر دوست عزیز منظور نسخه مناسب با جوملاتون هست RE: ماژول اخبار متحرک Art News Ticker - sajjad salehi - ۱۸-۱۰-۱۳۹۳ ۰۳:۱۳ صبح ؟ این ماژول مجموعه رو انتخاب میکنید عنوانهای مطالب رو نمایش میده . چند کلمه ی اول رو هم میتونی خودت بنویسی . من نسخه ی سالم رو برای جوملا 3 دارم . اگه تجاری نیست بگید تا بزارم . RE: ماژول اخبار متحرک Art News Ticker - sajjad salehi - ۱۸-۱۰-۱۳۹۳ ۰۴:۱۸ عصر اقا این که مجانیه به راحتی از سایت اصلی آخرین نسخه قالب دانلوده ... |