![]() |
|
در خواست ماژول - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: در خواست ماژول (/thread-13932.html) |
در خواست ماژول - shaban532 - ۸-۱۰-۱۳۹۲ ۰۲:۴۸ صبح سلام به همه اول این که یه ماژول مثل ماژولی رو که سایت جوملا فارسی( در side bar راست)استفاده می کنه و دارای سه قسمت هستش می خوام.ا(آخرین ارسالها،آخرین افزونه ها و آخرین آموزشها)گه کسی سراغ داره کمک کنه. دوم این که چه جوری می تونم یه منو مثل سایت p30download.com داشته باشم.آیا امکانش هست؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: در خواست ماژول - shaban532 - ۸-۱۰-۱۳۹۲ ۰۶:۴۲ عصر کسی نبود کمک کنه؟ حد اقل یه پست سفید بدید فکر کنم به فکرید و نا امید نشم............. RE: در خواست ماژول - shaban532 - ۱۰-۱۰-۱۳۹۲ ۱۰:۴۳ عصر دومی رو فهمیدم ولی هنوز لنگ اولیم.کسی نمیدونه؟ RE: در خواست ماژول - Reza Ganji - ۱۲-۱۰-۱۳۹۲ ۰۸:۲۱ عصر با استفاده از افزونه نمایش آر اس اس یا خروجی سایت نمایش داده شده و برای این منظور هم افزونه های زیادی هست که میتونید خروجی فید مطالب انجمن و ... نمایش دهید. RE: در خواست ماژول - shaban532 - ۱۲-۱۰-۱۳۹۲ ۰۹:۲۵ عصر با تشکر از لطفتون منظورم اون نبود. شما اگه سایت جوملافارسی رو ببینید یه ماژول آکاردیونی داره.می خواستم یه ماژول مثل اون پیدا کنم. RE: در خواست ماژول - Reza Ganji - ۱۲-۱۰-۱۳۹۲ ۱۱:۰۸ عصر اون roknewspager است دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: در خواست ماژول - shaban532 - ۱۳-۱۰-۱۳۹۲ ۱۲:۱۰ صبح خیلی ممنون.این پولیه. آیا افزونه ی رایگان مشابه اون وجود داره؟ RE: در خواست ماژول - Reza Ganji - ۱۳-۱۰-۱۳۹۲ ۱۲:۳۴ صبح مشابه رو باید سرچ کنید.در انجمن ماژول های آکادئونی زیاد معرفی شده. این افزونه در تمامی بسته های نصبی راکت تم تقریبا وجود دارد و همچنین در سایت های وارز.از لینک زیر که من براتون آپلود کردم میتونید دانلود کنید : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: در خواست ماژول - shaban532 - ۱۳-۱۰-۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ صبح واقعا ممنون از کمکتون......................... |