![]() |
|
فضای خالی در گوشه سمت چپ اسلاید شو Lof ArticlesSlideShow - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: فضای خالی در گوشه سمت چپ اسلاید شو Lof ArticlesSlideShow (/thread-13838.html) |
فضای خالی در گوشه سمت چپ اسلاید شو Lof ArticlesSlideShow - نکیسا - ۲۵-۹-۱۳۹۲ ۰۷:۲۴ عصر سلام من برای اسلاید شو از ماژول Lof ArticlesSlideShow استفاده کردم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. پهنا و ارتفاع عکس و فضا رو از طریق تنظیمات ماژول برابر انتخاب کردم اما بازهم یه فضای خالی سمت چپ هست. این فضا از کجا امده؟ چطور می تونم آن را بردارم؟ RE: فضای خالی در گوشه سمت چپ اسلاید شو Lof ArticlesSlideShow - hsmtech - ۲۵-۹-۱۳۹۲ ۰۹:۴۲ عصر در بخش تنظیمات ماژول در زبانه global دو متغیر module height و module width رو با auto مقدار دهی کنید. در زبانه main slider متغیر main image width رو به جای 550 روی 700 تنظیم کنید. در برنامه ای مثل فتوشاپ ابعاد تصویرتون رو متناسب با ابعاد اسلایدر تغییر بدید. RE: فضای خالی در گوشه سمت چپ اسلاید شو Lof ArticlesSlideShow - نکیسا - ۲۷-۹-۱۳۹۲ ۰۷:۱۵ عصر خیلی ممنون. درست شد |