![]() |
|
ارور برای نصب افزونه ها - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: ارور برای نصب افزونه ها (/thread-13776.html) صفحهها: 1 2 |
ارور برای نصب افزونه ها - *ardeshir* - ۱۹-۹-۱۳۹۲ ۰۲:۱۴ صبح من هر افزونه یا کامپوننت که میخوام نصب کنم قبول نمیکنه این ارور میده : JFolder::create: نمی توانید پوشه ایجاد نمایید هشدار: انتقال ناموفق فایل! دلیلش چی هست؟ تا الان با 5 تا کامپوننت امتحان کردم نشد حتی نسخه خود جوملا رو هم بروز نمیکنه ؟ جوملا 2.5.11 هست RE: ارور برای نصب افزونه ها - milad0098 - ۱۹-۹-۱۳۹۲ ۰۲:۴۲ صبح با سلام دسترسی به پوشه هاتون رو محدود کردید دسترسی رو باز کنید ودوباره امتحان کنید
RE: ارور برای نصب افزونه ها - *ardeshir* - ۱۹-۹-۱۳۹۲ ۰۳:۴۱ صبح به دسترسی ها کاری نداشتم حالا باید دسترسی از کجا درست کنم؟ و چطوری؟این دسترسی ها کجا هست؟ RE: ارور برای نصب افزونه ها - milad0098 - ۱۹-۹-۱۳۹۲ ۰۳:۴۶ صبح برید توی هاست وپرمیژن پوشه ها رو به 757 تغییر بدید وبعد از اتمام کار 755 کنید فکر کنم از هاست ایرانی استفاده میکنید چون معمولا هاست ایرانی این مشکل سطح دسترسی رو داره
RE: ارور برای نصب افزونه ها - *ardeshir* - ۱۹-۹-۱۳۹۲ ۰۴:۵۳ صبح وقتی پوشه های رو که داخل روت سایت هست به 757 تغییر دادم صحفه مدیریت سایت دیگه نمیاد میرو تو جستجو یجورای همون 404 RE: ارور برای نصب افزونه ها - milad0098 - ۱۹-۹-۱۳۹۲ ۰۵:۱۴ صبح پوشه admin جوملا خام رو روی هاست اکسترک کنید ببینید مشکل حل میشه RE: ارور برای نصب افزونه ها - *ardeshir* - ۱۹-۹-۱۳۹۲ ۰۵:۳۷ صبح اون پوشه های رو که به 757 تغییر داده بودم دوباره به 755 تغییر دادم سایت ادمین اومد درست شد اما هنوز اون افزونه ها رو نمیشه نصب کرد تا جای که من میدونم هاست برای المان هست RE: ارور برای نصب افزونه ها - milad0098 - ۱۹-۹-۱۳۹۲ ۰۵:۴۶ صبح دسترسی پوشه tmp رو به 777 بزلرید ببینید مشکل حل میشه RE: ارور برای نصب افزونه ها - *ardeshir* - ۱۹-۹-۱۳۹۲ ۰۷:۰۰ صبح نه درست نشد RE: ارور برای نصب افزونه ها - milad0098 - ۱۹-۹-۱۳۹۲ ۰۷:۳۲ صبح یه سری به فایل کانفیگوریشن سایت بزنید ببینید ادرس مسیرهای پوشه tmp ,log درسته یا نه اگر درست نیست اونو درست کنید |