![]() |
|
افزونه دانلود به ازای پرداخت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: افزونه دانلود به ازای پرداخت (/thread-13705.html) |
افزونه دانلود به ازای پرداخت - gogerd - ۱۳-۹-۱۳۹۲ ۰۶:۱۹ عصر سلام دوستان بهترین افزونه دانلود به ازای پرداخت چیه؟ RE: افزونه دانلود به ازای پرداخت - Reza Ganji - ۱۴-۹-۱۳۹۲ ۰۳:۵۷ صبح کامپوننت pay per download می باشد RE: افزونه دانلود به ازای پرداخت - gogerd - ۱۶-۹-۱۳۹۲ ۰۵:۵۲ عصر اونیکه برای جومینا هست؟ برای 1.5 هم داره؟
RE: افزونه دانلود به ازای پرداخت - Reza Ganji - ۱۷-۹-۱۳۹۲ ۰۱:۰۳ صبح نمیدونم من اصلا ندیدمش ولی این کامپوننت پی پر دانلود رو اولین بار خودم معرفی کردم و فقط کافیه به درگاه وصلش کنید. RE: افزونه دانلود به ازای پرداخت - gogerd - ۱۸-۹-۱۳۹۲ ۰۳:۰۷ صبح لينكشو ميزاري برام! اونيكه براي شما هست! براي جومينا رو دارم! RE: افزونه دانلود به ازای پرداخت - Reza Ganji - ۱۸-۹-۱۳۹۲ ۰۳:۱۷ عصر من براتون در پیوست قرار دادم منتها نسخه 2011 هستش که ابتدا رایگان بود و باید به درگاه پرداخت هم متصلش کنید. |