![]() |
|
مشکل در ایجاد کاربری - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در ایجاد کاربری (/thread-13666.html) |
مشکل در ایجاد کاربری - mohamad14502 - ۱۰-۹-۱۳۹۲ ۰۲:۳۵ عصر با سلام من از جوملا 2.5 استفاده میکنم. و از فرم ورود کاربران جوملا استفاده میکنم. فرم رو که تکمیل میکنم وقتی ارسال میکنم دوباره همون فرم میاد رو صفحه و ارسال نمیشه.مشکلش از کجاست؟ RE: مشکل در ایجاد کاربری - mahan - ۱۴-۹-۱۳۹۲ ۰۴:۴۸ صبح درود بر شما آیا در قسمت "مدیریت کاربران - انتخابها - تنظیمات کاربران " "اجازه ثبت نام کاربر جدید" روی بلی تنظیم شده است. شاد باشید و شادی بخش دیگران RE: مشکل در ایجاد کاربری - mohamad14502 - ۱۵-۹-۱۳۹۲ ۰۶:۲۶ عصر بله تنظیم شده اما بازم مشکل حل نشد.علتش چیه؟ RE: مشکل در ایجاد کاربری - mahan - ۱۶-۹-۱۳۹۲ ۰۳:۵۳ صبح درود بر شما ببینید دوست عزیز در این موارد یا افزونه درست فعال نشده و یا تداخلی در اجرای افزونه با موارد دیگر وجود دارد بهتر است مراحل کار را به صورت مرحله به مرحله پیش بروید و ببینید مشکل از کجاست با ارائه دمو بهتر می شود بررسی کرد شاد باشید و شادی بخش دیگران RE: مشکل در ایجاد کاربری - janaga - ۲-۱۰-۱۳۹۲ ۰۲:۵۶ صبح منم همچین مشکلی دارم. بی زحمت بفرمایین دقیقا چطوری میتونم دلیلش رو پیدا و مشکل رو برطرف کنم؟ |