![]() |
|
مشکل در ویرایش مطلب - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در ویرایش مطلب (/thread-13581.html) |
مشکل در ویرایش مطلب - amir33 - ۳-۹-۱۳۹۲ ۱۲:۱۲ صبح کسی میدونه چرا وقتی میخوام مطالب رو ویرایش کنم این اخطار داده میشه و نمیتونم ویرایش یا منتشرش کنم؟ DateTime::__construct() [<a href='datetime.--construct'>datetime.--construct</a>]: Failed to parse time string (-2668-68690-20 00:00:00) at position 3 (6): Unexpected character RE: مشکل در ویرایش مطلب - سعید حمزه زاده - ۳-۹-۱۳۹۲ ۱۲:۴۶ صبح بخاطر تاریخ مطلبتون هست! ببینید تاریختون رو: 2668-68690-20 این تاریخ درسته؟! یا علی RE: مشکل در ویرایش مطلب - amir33 - ۳-۹-۱۳۹۲ ۱۲:۵۸ صبح بله 20/68690/-2668 البته نمیتونم ویرایشش کنم چیکار باید بکنم؟ RE: مشکل در ویرایش مطلب - amir33 - ۳-۹-۱۳۹۲ ۰۳:۳۰ صبح کسی نیست به سوال من پاسخ بده؟
RE: مشکل در ویرایش مطلب - mahan - ۳-۹-۱۳۹۲ ۰۴:۳۴ صبح درود بر شما درون مطلب در تنظیمات گزینه های انتشار "تاریخ ایجاد" را حذف و بر روی آیکن تقویم کلیک کنید و بر روی امروز تنظیم کنید، "آغاز انتشار" را هم حذف کنید و در نهایت ذخیره کنید در تنظیمات کلی در سرور "منطقه زمانی سرور" را بر روی Tehran تنظیم کنید شاد باشید و شادی بخش دیگران |