پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
ماژوا جوملا » نمايش تصاوير به همراه نمايش عنوان به صورت كشويي با Slidingcaptions - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: الحاقات جوملا 3.0 - 3.10 (/forum-53.html)
+--- انجمن: ماژول های جوملا 3.0 - 3.10 (/forum-67.html)
+---- انجمن: ماژول های انگلیسی جوملا 3.0 - 3.10 (/forum-68.html)
+---- موضوع: ماژوا جوملا » نمايش تصاوير به همراه نمايش عنوان به صورت كشويي با Slidingcaptions (/thread-1356.html)

ماژوا جوملا » نمايش تصاوير به همراه نمايش عنوان به صورت كشويي با Slidingcaptions - Reza Ganji - ۵-۴-۱۳۹۰ ۰۳:۵۳ صبح

Module joomla 3.0 Joomla 2.5 Joomla 1.5

[تصویر:  1312984361_1_5e171acbd1.jpg]

سلام و درود
توسط اين ماژول سازگار با جوملا 3.0 و جوملا 2.5 و جوملا 1.5 ميتوانيد تصاوير خود را به صورت زيبا به همراه نمايش عنوان به صورت كشويي نمايش دهيد.
اين ماژول را نيز ميتوانيد به جاي منو تصويري استفاده كنيد چون ميتوانيد به تصاوير لينك دهيد!

همچنين ميتوانيد از دكمه هاي تصويري براي نمايش ادامه مطلب استفاده كنيد!

[تصویر:  1312984405_1_5415fd7e10.jpg]

براي استفاده از اين ماژول در صفحه دمو و توضيحات ميتوانيد روش استفاده را به صورت كامل مشاهده كنيد!

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پيوست ها بروز رساني شد و فايل های قبلی حذف شد !

RE: ماژوا جوملا » نمايش تصاوير به همراه نمايش عنوان به صورت كشويي با Slidingcaptions - nama - ۹-۴-۱۳۹۰ ۰۱:۵۵ صبح

Position
رو چی باید انتخاب کنم

کار نمی کنه

تنظیماتش چیه؟

من تازه کارم کمکم کنید
ممکن طریقه نصب ماژولها رو یاد بدین
من قبلا با e107 کار میکردم و جوملا رو بلد نیستم

RE: ماژوا جوملا » نمايش تصاوير به همراه نمايش عنوان به صورت كشويي با Slidingcaptions - Pourdaryaei - ۹-۴-۱۳۹۰ ۰۲:۰۸ صبح

بستگي به قالب شما داره چه موقعيتي رو انتخاب كنيد ، Slideshow يا Header ، يا هرچيز ديگه مثلا

RE: ماژوا جوملا » نمايش تصاوير به همراه نمايش عنوان به صورت كشويي با Slidingcaptions - Reza Ganji - ۹-۴-۱۳۹۰ ۰۹:۱۰ صبح

البته قالب شما بايد داراي موقعيت مناسبي براي اين نوع افزونه ها باشد و گاهي موقعيت هاي قالب شناور هستند يعني وقتي اسلايدشو در ان موقعيت قرار ميدهيد موقعيت نيز به اندازه اسلايدشو نمايش داده ميشود ولي برخي از موقعيت ها ثابت هستند و به اندازه سايز همان موقعيت ماژول نمايش داده ميشود و قسمتي از ماژول يا نمايش داده نميشود و يا از كادر موقعيت بيرون ميزند.