![]() |
|
مشکل در ماژول آمار بازدید - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در ماژول آمار بازدید (/thread-13556.html) |
مشکل در ماژول آمار بازدید - mrgrad - ۱-۹-۱۳۹۲ ۰۶:۱۰ صبح از کامپوننت و ماژول celtawebtraffic استفاده می کنم اروری که در دموی زیر میزارم رو در ماژول آمار بازدید مشاهده می کنید چارش چیه؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. فایلی که ارور در اون هستو پیوست کردم RE: مشکل در ماژول آمار بازدید - Reza Ganji - ۱-۹-۱۳۹۲ ۰۸:۱۴ عصر نمایش پیام های خطا را در تنظیمات کلی روی خیر قرار دهید که فکر میکنم هیچ ترجمه شده. بهترین توصیه استفاده از افزونه دیگری است بجز جی وی کانتر که مشکلات زیادی ایجاد میکند. RE: مشکل در ماژول آمار بازدید - mahan - ۲-۹-۱۳۹۲ ۰۶:۲۵ عصر درود بر شما اول بک آپ پیشنهاد می کنم 1 بار افزونه را کلا پاک کنید و دوباره نصب کنید ظاهرا باید تغییراتی در آن داده باشید شاد باشید و شادی بخش دیگران |