![]() |
|
مشکل با نصب افزونه فوکا گالری - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل با نصب افزونه فوکا گالری (/thread-13524.html) |
مشکل با نصب افزونه فوکا گالری - Piter - ۲۸-۸-۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ صبح با سلام به همه دوستان من می خوام افزونه فوکاگالری رو نصب کنم ، اما بعد از انجام عملیات نصب این خطا رو میده: ![]() میگه: "نصب کامپوننت: تابع DB یک سری ایراد دارد خطا در نصب کامپوننت." !!! با چند ورژن مختلف فارسی و انگلیسی هم امتحانش کردم ، ولی همین مشکل وجود داره. کسی هست که بتونه کمک کنه؟ RE: مشکل با نصب افزونه فوکا گالری - سعید حمزه زاده - ۲۸-۸-۱۳۹۲ ۰۴:۳۰ صبح شما از بسته نصبی استفاده کردید؟ این مشکل معمولا در برخی بسته های نصبی طبیعی هست یا علی RE: مشکل با نصب افزونه فوکا گالری - Reza Ganji - ۲۸-۸-۱۳۹۲ ۰۶:۵۸ صبح شما از سایت اصلی آخرین نسخه سازگار با جوملاتون رو دانلود و تست کنید. برای اینکه بهتر متوجه خطا بشوید زبان مدیریت رو روی انگلیسی بزارید و متن خطا رو کپی و اینجا بزارید. یک سری ایراد دارد فکر میکنم در فارسی خلاصه شده و ممکنه در زبان انگلیسی خطارو بگه. RE: مشکل با نصب افزونه فوکا گالری - Piter - ۲۸-۸-۱۳۹۲ ۰۸:۳۰ صبح 1) من آخرین نسخه فوکا گالری رو هم امتحان کردم ، اما مشکل وجود داشت. 2) زبان بخش مدیریت رو هم که به زبان انگلیسی برگردوندم ، همون پیغام رو می داد و از این جهت تفاوتی نبود. دوستان اگه می تونید راهنمایی کنید ، آخه من خیلی به این افزونه احتیاج دارم. RE: مشکل با نصب افزونه فوکا گالری - صدرا حسابی - ۲۸-۸-۱۳۹۲ ۰۴:۲۸ عصر وارد phpMyAdmin بشید و تیبل های مربوط به این افزونه رو پاک کنید، در داخل تیبل extensions هم برید و جستجو کنید و همین کارو انجام بدید. و در آخر هم یک بار کامل تیبل هارو انتخاب کنید و گزینه repair رو بزنید. (برای احتمال وجود اشتباه قبلش از دیتابیس بک آپ بگیرید) دوباره اکستنش رو نصب کنید. RE: مشکل با نصب افزونه فوکا گالری - Piter - ۲۹-۸-۱۳۹۲ ۰۴:۳۶ صبح نقل قول: وارد phpMyAdmin بشید و تیبل های مربوط به این افزونه رو پاک کنید، در داخل تیبل extensions هم برید و جستجو کنید و همین کارو انجام بدید. و در آخر هم یک بار کامل تیبل هارو انتخاب کنید و گزینه repair رو بزنید. سلام دوست عزیز ، من که هر کاری کردم نتونستم چیزهایی که گفتی رو انجام بدم. میشه اطلاعات هاست رو بهت بدم تا این کار رو خودت انجام بدی؟ RE: مشکل با نصب افزونه فوکا گالری - Piter - ۴-۹-۱۳۹۲ ۰۹:۲۰ صبح از همه دوستان متشکرم ، مشکل حل شد. |