![]() |
|
ارور ذخیره در منو سازی جوملا - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: ارور ذخیره در منو سازی جوملا (/thread-13510.html) |
ارور ذخیره در منو سازی جوملا - fidoman - ۲۶-۸-۱۳۹۲ ۰۱:۵۲ صبح سلام و خسته نباشید من در ساختن منو به این مشکل بر خورد کردم یعنی وقتی میخواهم ذخیره کنم این ارور رو میده /بد جور کلافه ام کرده این ارور از چی میتونه باشه و چطور میشه درستش کرد ؟ این اروره : MenusTableMenu: :_getNode با تشکر فراوان RE: ارور ذخیره در منو سازی جوملا - صدرا حسابی - ۲۶-۸-۱۳۹۲ ۰۲:۳۵ صبح وارد phpMYadmin بشید، بر روی تب SQL کلیک کنید و کوئری زیر رو وارد کنید، و go رو بزنید. به جای yourdatabasename نام دیتابیستون رو وارد کنید و در yourprefix_menu به جای yourprefix پیشوند جداول دیتابیستون رو. * قبل از این کار یه بک آپ از دیتابیستون بگیرید. کد: INSERT INTO `yourdatabasename`.`yourprefix_menu` (`id`, `menutype`, `title`, `alias`, `note`, `path`, `link`, `type`, `published`, `parent_id`, `level`, `component_id`, `ordering`, `checked_out`, `checked_out_time`, `browserNav`, `access`, `img`, `template_style_id`, `params`, `lft`, `rgt`, `home`, `language`, `client_id`) VALUES ('1', '', 'Menu_Item_Root', 'root', '', '', '', '', '1', '0', '0', '0', '0', '0', '0000-00-00 00:00:00', '0', '0', '', '0', '', '0', '0', '0', '', '0');RE: ارور ذخیره در منو سازی جوملا - fidoman - ۲۶-۸-۱۳۹۲ ۰۳:۰۷ صبح سلام آقا صدرا ممنون ولی کارهایی که فرمودید رو انجام دادم و وقتی go رو زدم این ارور رو نشون داد . #1146 - Table 'fidoeska_rian.fidoeska_menu' doesn't exist RE: ارور ذخیره در منو سازی جوملا - صدرا حسابی - ۲۶-۸-۱۳۹۲ ۰۳:۲۰ صبح کد رو اشتباه وارد کردید برای همین نمی تونه دیتابیس رو پیدا کنه، yourdatabasename دقیقا همون نام دیتابیس هست که در configuration.php جوملا هم وارد شده، و yourprefix هم با همون پیشوند جداول که در دیتابیستون می بینید باید جایگزین بشه، یکبار دیگه کد رو تست کنید. |