![]() |
|
فشار سایت روی هاست - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: فشار سایت روی هاست (/thread-13495.html) |
فشار سایت روی هاست - dooste_u - ۲۴-۸-۱۳۹۲ ۰۶:۵۷ صبح سلام سایت من یکدفعه بی هیچ دلیلی بسته شد وقتی به هاست ایمیل دادم گفت سایت فشار زیادی روی هاست آورده و ما خودمون بستیم اگه آمادگی دارین بگین تا هاست رو باز کنیم حل کنین وگرنه دوباره میبندیم ممنون میشم راهنماییم کنین RE: فشار سایت روی هاست - Reza Ganji - ۲۴-۸-۱۳۹۲ ۰۷:۰۲ صبح این مشکل رو هم من روی سرور خودمون دارم و برخی سایت ها زیاد لود سرور رو میبرن بالا. عدم رعایت نکات ایمنی و استفاده از افزونه و قالب های وارز که دارای مشکلات امنیتی هستند و غیره. شما باید بررسی کنید ببینید کدام افزونه ها به سرور فشار میارند و اونها رو غیر فعال کنید و همچنین تست کنید ببینید سایت شما برای فیشینگ توسط هکر استفاده میشود یا خیر. براحتی نمیشه دلیلش رو گفت و باید همه موارد رو بررسی کنید.حتی آفلاین بودن سایت هم کمکی به رفع این مشکل نمیکنه. RE: فشار سایت روی هاست - dooste_u - ۲۴-۸-۱۳۹۲ ۰۷:۰۹ صبح اگه یه سری اپلودها رو از روی هاست پاک کنم چی؟ جواب میده؟ RE: فشار سایت روی هاست - Reza Ganji - ۲۴-۸-۱۳۹۲ ۰۸:۰۰ صبح اگر فایل دانلودی دارید ممکنه به همین دلیل باشه. |