پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
ماژول Lof ArticlesSlideShow هیچ عکسی را نشان نمی دهد - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html)
+--- موضوع: ماژول Lof ArticlesSlideShow هیچ عکسی را نشان نمی دهد (/thread-13492.html)

ماژول Lof ArticlesSlideShow هیچ عکسی را نشان نمی دهد - نکیسا - ۲۴-۸-۱۳۹۲ ۱۲:۱۹ صبح

سلام
ماژول Lof ArticlesSlideShow روی وب سایت من (جوملا ۲.۵و فعلا روی لوکال هاست) نصب شده و اسلایدهاش هم کار می کنه اما هیچ عکسی نداره. یعنی پس زمینه اش شفاف ه

من چطور می تونم به این ماژول بگم که عکس بذاره؟ یک عکس از اسکرین پیوست می کنم.

ممنون می شم راهنمایی کنین

RE: ماژول Lof ArticlesSlideShow هیچ عکسی را نشان نمی دهد - Reza Ganji - ۲۴-۸-۱۳۹۲ ۰۶:۴۹ صبح

با یک تصویر نمیشه به مشکل پی برد و همچنین مشکلات در لوکال قابل اتکا و بررسی نمی باشد.سایت بیارید رو هاست و تست کنید.
درکل اگر برای مطالب تصویر اضافه کرده باشید میتونه به دلیل تداخل بین افزونه ها باشه .

RE: ماژول Lof ArticlesSlideShow هیچ عکسی را نشان نمی دهد - نکیسا - ۲۴-۸-۱۳۹۲ ۰۸:۵۰ صبح

سلام.خیلی ممنون بابت راهنمایی. سایت رو مرتب می کنم و می ارم روی وب.

فقط یک سوال. با گذاشتن این ماژول به تنهایی، ایا باید عکس نمایش داده بشه یا نیاز هست که ماژول دیگه ای هم نصب شده باشه

ممنون

RE: ماژول Lof ArticlesSlideShow هیچ عکسی را نشان نمی دهد - صدرا حسابی - ۲۴-۸-۱۳۹۲ ۱۱:۳۹ صبح

شما برای نمایش تصویر در این اسلایدشو باید در خود مطالب عکس قرار بدید.

RE: ماژول Lof ArticlesSlideShow هیچ عکسی را نشان نمی دهد - نکیسا - ۲۴-۸-۱۳۹۲ ۰۴:۵۶ عصر

خیلی ممنون. گمان می کنم همون تداخل بین ماژولها پیش می اد. چون وقتی در متن عکس می گذارم دیگه سایت بالا نمی اید و تبدیل به یک صفحه سفید می شه

RE: ماژول Lof ArticlesSlideShow هیچ عکسی را نشان نمی دهد - نکیسا - ۱-۹-۱۳۹۲ ۰۷:۴۴ صبح

سلام.
من وب سایتم رو اپلود کردم. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچ عکسی در اسلایدر نشون داده نمی شه .اما مثلا در صفحه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عکس هست و مشکلی نیست.

پیشنهاد می کنین که چی کار کنم؟

RE: ماژول Lof ArticlesSlideShow هیچ عکسی را نشان نمی دهد - Reza Ganji - ۱-۹-۱۳۹۲ ۰۶:۵۹ عصر

درون مطالب شما باید تصویری باشه که ماژول بخونه و من چندتا مطلب رو چک کردم تصویری موجود نبود.
این ماژول تصاویر درون مطالب رو نمایش میده.

RE: ماژول Lof ArticlesSlideShow هیچ عکسی را نشان نمی دهد - نکیسا - ۱-۹-۱۳۹۲ ۱۰:۲۴ عصر

من الان که سایت رو اپلود کردم چطور می تونم در ان تغییرات بدهم؟ روی وب سایتم که جوملا ندارم.

RE: ماژول Lof ArticlesSlideShow هیچ عکسی را نشان نمی دهد - mahan - ۲-۹-۱۳۹۲ ۰۶:۲۱ عصر

" من الان که سایت رو اپلود کردم چطور می تونم در ان تغییرات بدهم؟ روی وب سایتم که جوملا ندارم. "

وقتی جوملا ندارید پس چه چیز را آپلود کردی !!!

به توضیحاتی که در پست های قبل داده شده 1 بار دیگر به دقت توجه کنید