![]() |
|
جدیدترین خبرها - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: جدیدترین خبرها (/thread-13458.html) |
جدیدترین خبرها - saleh2 - ۲۰-۸-۱۳۹۲ ۰۹:۵۸ عصر باسلام یه افزونه میخواستم که اتومات جدیدترین خبرها را از سایتها بگیره و لینک و مطلب خبر را در سایت بزاره مثل سایت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. درباره سایت هم کامل توضیح داده دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: جدیدترین خبرها - سعید حمزه زاده - ۲۰-۸-۱۳۹۲ ۱۰:۳۳ عصر با سیستم مدیریت محتوای دروپال طراحی شده موفق باشید RE: جدیدترین خبرها - saleh2 - ۲۰-۸-۱۳۹۲ ۱۰:۵۶ عصر با جوملا چطور؟ افزونه ای کامپونتی اگه نه با دروپال چطوری؟ RE: جدیدترین خبرها - سعید حمزه زاده - ۲۰-۸-۱۳۹۲ ۱۱:۳۷ عصر والا بنده اختصاصی با جوملا کار میکنم، مطمئنا برای دروپال افزونه ای موجود بوده که استفاده شده یا علی RE: جدیدترین خبرها - saleh2 - ۲۱-۸-۱۳۹۲ ۰۵:۲۵ صبح با جوملا میشه ؟ چطوری؟؟ ![]()
RE: جدیدترین خبرها - سعید حمزه زاده - ۲۱-۸-۱۳۹۲ ۰۵:۳۳ صبح فکر میکنم منظور بنده رو متوجه نشدید، عرض کردم چنین افزونه ای بنده برای جوملا ندیدم، اما میتونید با دروپال کار کنید یا علی RE: جدیدترین خبرها - Reza Ganji - ۲۱-۸-۱۳۹۲ ۰۳:۳۸ عصر من سایت نمونتون رو ندیدم چون با موبایلم.اما با فیدگریتور میتونید در جوملا اینکار را انجام بدید اما بصورت خودکارش رو ممکنه نتونید.برای جوملا 1.5 قبلا تست کرده بودم ولی رو 2.5 خیر. |