![]() |
|
سوال در مورد آپلود دیتا بیس سنگین - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: سوال در مورد آپلود دیتا بیس سنگین (/thread-13457.html) |
سوال در مورد آپلود دیتا بیس سنگین - mrt69 - ۲۰-۸-۱۳۹۲ ۰۹:۴۵ عصر من یه هاست دایرکت ادمین دارم که یه دیتا بیس 600 مگ بایتی داره و می خوام این سایت رو به یه هاست سی پنل انتقال بدم می خواستم ببینم با چه نرم افزاری و یا روشی می شه این انتقال رو انجام داد که دیتا بیس کامل و بدون مشکل اپلود بشه برای انتقال فایل ها و ... از cut ftp استفاده می کنم برای دیتا بیس هم روش و یا نرم افزاری وجود دارد ؟؟ با تشکر RE: سوال در مورد آپلود دیتا بیس سنگین - سعید حمزه زاده - ۲۰-۸-۱۳۹۲ ۱۰:۲۳ عصر برای انتقال دیتابیس میتونید از جداول دیتابیستون جداگانه خروجی بگیرید و در دیتابیس مقصد ایمپورت کنید یک مقدار حوصله و زمان و دقت نیاز داره میتونید سفارش بدید براتون انجام بدم از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشید RE: سوال در مورد آپلود دیتا بیس سنگین - shahryar warez - ۲۱-۸-۱۳۹۲ ۰۲:۴۰ صبح می تونید با اسکوال دامپ یک خروجی بگیرید و با همین اسکریپت هم انتقال بدید ولی بهترین گزینه مدیریت سرور هست که انتقال بده دیتابیسی رو که با سرعت دانلود سرور ناقص شدن خیلی کمه !! |