پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
ماژول ورود کاربران كشويي باز شونده jQuery Dropdown Login سازگار با جوملا 2.5 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html)
+--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html)
+---- انجمن: ماژول های جوملا 2.5 (/forum-117.html)
+----- انجمن: ماژول های انگلیسی جوملا 2.5 (/forum-118.html)
+----- موضوع: ماژول ورود کاربران كشويي باز شونده jQuery Dropdown Login سازگار با جوملا 2.5 (/thread-1337.html)

ماژول ورود کاربران كشويي باز شونده jQuery Dropdown Login سازگار با جوملا 2.5 - Reza Ganji - ۳-۴-۱۳۹۰ ۰۷:۲۵ عصر

Module Joomla 2.5

[تصویر:  1353525055_1_83fe0cb69c.jpg]

سلام و درود
توسط اين ماول جوملا 1.6 ميتوانيد ورودي كاربران سايت خود را به صورت كشويي باز شونده درآوريد!
اين ماژول در سايت سازنده استفاده شده و ميتوانيد در تمامي صفحات آن را مشاهده كنيد!

[تصویر:  1353525103_1_ba6919aaf5.png]

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماژول ورود کاربران كشويي باز شونده jQuery Dropdown Login سازگار با جوملا 2.5 - کاوه - ۲۴-۲-۱۳۹۲ ۰۸:۱۳ صبح

این ماژول برای 2.5 هم هست؟

ماژول ورود کاربران كشويي باز شونده jQuery Dropdown Login سازگار با جوملا 2.5 - mahan - ۲۴-۲-۱۳۹۲ ۰۳:۱۹ عصر

درود بر شما
همانطور که می بینید این مطلب در قسمت "الحاقات جوملا 2.5 / ماژول های جوملا 2.5 / ماژول های انگلیسی جوملا 2.5" که در بالای صفحه مشخص است آمده است.

شاد باشید و شادی بخش دیگران

ماژول ورود کاربران كشويي باز شونده jQuery Dropdown Login سازگار با جوملا 2.5 - mal2moh - ۲۴-۲-۱۳۹۲ ۰۴:۵۸ عصر

سلام
من فرم ثبت نام با فرم ساز درست کردم چطور می تونم رجیستر این ماژول رو به اون وصل کنم ؟

ماژول ورود کاربران كشويي باز شونده jQuery Dropdown Login سازگار با جوملا 2.5 - wawinfo - ۲۹-۴-۱۳۹۲ ۱۲:۲۵ صبح

با تغییر کدام فایل میشه فارسیش کرد؟

ماژول ورود کاربران كشويي باز شونده jQuery Dropdown Login سازگار با جوملا 2.5 - Reza Ganji - ۲۹-۴-۱۳۹۲ ۰۲:۳۶ صبح

آموزش ترجمه یا فارسی سازی افزونه هارو جستجو کنید قبلا راهنمایی شده و فایل های ترجمه معمولا در فایل زبان یا فایل نصب که همون فایل با پسوند xml است موجود هستند اما ممکنه برخی افزونه در فایل های مختلف ترجمه ها پراکنده باشند.