پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
درخواست افزونه گالری محصول با امکان قراردادن لینک دانلود pdf - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html)
+---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html)
+---- موضوع: درخواست افزونه گالری محصول با امکان قراردادن لینک دانلود pdf (/thread-13347.html)

درخواست افزونه گالری محصول با امکان قراردادن لینک دانلود pdf - santana - ۱۱-۸-۱۳۹۲ ۰۷:۲۹ صبح

سلام.
از دوستان کسی می تونه افزونه ای معرفی کنه که بتونه مجموعه های تو در تو بسازه و فقط در مجموعه مادر بشه یک لینک pdf زیر عکس مجموعه گزاشت
یه چیزی می خام مثل این شکل فقط بجای read more بشه pdf گذاشت و البته خود عکس و یا تایتل عکس هم قابل لینک شدن به یک صفحه داشته باشه:
فقط دوستان کامپوننتی بجز K2 و DJ Cataloge و ZOO اگه می شناسید معرفی کنید.چون همه اینا رو تست کردم امکان بارگزاری pdf ندارن
اون کامپوننت دی جی هم روی روت اصلی امکان اتچ pdf رو نداره و فقط به ایتم های زیری امکان می ده که بدرد من نمی خوره.
ممنون می شم راهنماییم کنید.

RE: درخواست افزونه گالری محصول با امکان قراردادن لینک دانلود pdf - santana - ۱۴-۸-۱۳۹۲ ۰۵:۱۶ عصر

دوستان خبری نشد!!!
ما از مجموعه های تو در تو هم صرفنظز می کنیم . فقط بشه همچین کاری رو توی یه صفحه انجام انجام داد!! یعنی یه مجموعه تصاویر بند انگشتی با لینک دانلود

RE: درخواست افزونه گالری محصول با امکان قراردادن لینک دانلود pdf - mahan - ۱۴-۸-۱۳۹۲ ۰۷:۴۶ عصر

درود بر شما
شاید با کی2 و تایپ یک متن درون مطلب و لینک آن به فایل مشکل شما حل شود

شاد باشید و شادی بخش دیگرانن

RE: درخواست افزونه گالری محصول با امکان قراردادن لینک دانلود pdf - santana - ۱۴-۸-۱۳۹۲ ۱۰:۰۳ عصر

سلام
ممنون عرض کردم با کی 2 نمی شه و بصورت دستی هم نمی خام اینکار انجام بشه.چون فردا مشتری می خاد 4 تا محصول اضافه کنه خودش داستان میشه.