![]() |
|
این سایت باچیه؟ - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: این سایت باچیه؟ (/thread-13295.html) |
این سایت باچیه؟ - gogerd - ۶-۸-۱۳۹۲ ۱۰:۴۱ عصر سلاام دوستان این سایت با چی طراحی شده؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. از چه اسلایدری استفاده کرده؟ RE: این سایت باچیه؟ - majid33 - ۶-۸-۱۳۹۲ ۱۱:۲۵ عصر سایت با ورد پرس ساخته شده و اسلایدر هم Unite Revolution Slider هستش RE: این سایت باچیه؟ - gogerd - ۱۳-۸-۱۳۹۲ ۰۶:۰۱ صبح همین اسلایدر رو برای جوملا داریم ؟ راینگان RE: این سایت باچیه؟ - Reza Ganji - ۱۳-۸-۱۳۹۲ ۰۴:۰۵ عصر شما Revolution اسلایدر رو در انجمن و جوملای جهانی سرچ کنید باید باشه .من قبلا دیدم. منتها فکر میکنم تجاری باشه.ضمن این جستجو میتونید پارالل اسلایدر هم سرچ کنید البته به انگلیسی RE: این سایت باچیه؟ - majid33 - ۱۳-۸-۱۳۹۲ ۰۷:۳۰ عصر من این اسلایدشو رو دارم خواستین پ.خ بدین براتون میفرستم |