![]() |
|
درخواست گالری تصاویر با قابلیت تغییر خودکار سایز تصویر - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: درخواست گالری تصاویر با قابلیت تغییر خودکار سایز تصویر (/thread-13273.html) |
درخواست گالری تصاویر با قابلیت تغییر خودکار سایز تصویر - amrdata - ۴-۸-۱۳۹۲ ۰۸:۲۲ عصر سلام
وقت بخیر خدا قوت دوستان من دنبال یک افزونه گالری تصاویر میکردم که دو تا قابلیت زیر را داشته باشه یک : براش تنظیم کنم که وقتی یک تصویر را آپلود می کنم به صورت خودکار اونو در چند سایز مختلف قرار بده - مثلا اگر تصویر 500 پیکسل در 500 پیکسل قرار میدم اونو در سایز های 100 پیکسل در 100 پیکسل - 200 پیکسل در 200 پیکسل قرار بده دو : بشه اون تصویر اصلی و سایز های جدیدی که خود افزونه ایجاد کرده را توی مطالب قرار داد سه : نظرات برای گالری تصاویر داشته باشه ممنون میشم راهنمایی کنید اگر تجاری هم سراغ دارین معرفی کنید سپاس RE: درخواست گالری تصاویر با قابلیت تغییر خودکار سایز تصویر - amirali - ۴-۸-۱۳۹۲ ۰۸:۳۲ عصر با کا2 میتونید این کار رو به نحو احسن انجام بدید RE: درخواست گالری تصاویر با قابلیت تغییر خودکار سایز تصویر - amrdata - ۴-۸-۱۳۹۲ ۰۹:۲۵ عصر ممنون دوست عزیز میشه بیشتر راهنمایی کنید |