![]() |
|
غیرفعال بودن دکمه ارسال در آر اس فرم - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: غیرفعال بودن دکمه ارسال در آر اس فرم (/thread-13191.html) |
غیرفعال بودن دکمه ارسال در آر اس فرم - successful - ۲۶-۷-۱۳۹۲ ۱۱:۳۹ صبح سلام فرمی رو با استفاده از RSform ساختم. وقتی در سایت منتشر کردم دکمه ی ارسال کار نکرد و مجبور شدم فرم رو فعلا از انتشار دربیارم. ممنون میشم راهنماییم کنید
RE: غیرفعال بودن دکمه ارسال در آر اس فرم - mahan - ۲۷-۷-۱۳۹۲ ۰۵:۴۲ صبح درود بر شما پیشنهاد می کنم کار را مرحله به مرحله تست کنید و ببیند مشکل از کجاست شاد باشید و شادی بخش دیگران RE: غیرفعال بودن دکمه ارسال در آر اس فرم - successful - ۲۷-۷-۱۳۹۲ ۰۶:۴۸ صبح میشه لطفا بیشتر توضیح بدید ؟ چطور مرحله به مرحله تست کنم ؟ ایا بعد از ساخت هر بخش فرم اونو منتشر و تست کنم ؟ ( مشکل از آیتم هاییه که ساختم ؟ ) ممنون از راهنمایی هاتون RE: غیرفعال بودن دکمه ارسال در آر اس فرم - mahan - ۲۷-۷-۱۳۹۲ ۰۴:۴۱ عصر درود بر شما منظورم این بود که فرم را با یک فیلد بسازید و منتشر کنید و تست کنید، و بعد در صورت موفقیت فیلد دیگر را به آن اضافه کنید با این روش برای شما مشخص می شود مشکل از کجاست شاد باشید و شادی بخش دیگران RE: غیرفعال بودن دکمه ارسال در آر اس فرم - successful - ۲۷-۷-۱۳۹۲ ۰۵:۴۰ عصر واقعاً ممنونم. این مشکل برطرف شد |