![]() |
|
article غیر قابل حذف - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: article غیر قابل حذف (/thread-13152.html) |
article غیر قابل حذف - moas - ۲۲-۷-۱۳۹۲ ۰۸:۲۰ عصر من یه آرتیکل تو جوملا 3 دارم که اگه unpublish کنم ارور 404 میاد و مجبورم یه چیزی داخلش بنویسم چطوری میشه اینو مخفی کرد؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. این متن به وبسایت آموزشگاه موسیقی ملودی خوش آمدید و متن پایینش RE: article غیر قابل حذف - سعید حمزه زاده - ۲۲-۷-۱۳۹۲ ۱۰:۴۴ عصر حتما مطلبی هست که به منوی صفحه اولتون اختصاص پیدا کرده و با حذف اون دچار مشکل میشید!!! فکر نمیکنم مسئله گنگی باشه! یا علی RE: article غیر قابل حذف - Reza Ganji - ۲۳-۷-۱۳۹۲ ۱۲:۵۷ صبح منو صفحه اصلیتون رو برای ویرایش باز کنید و نوع منو را نمایش مطالب ویژه قرار دهید و تست کنید. RE: article غیر قابل حذف - moas - ۲۵-۷-۱۳۹۲ ۰۷:۱۸ عصر ممنون حل شد من همیشه با این منو مشکل داشتم! |