![]() |
|
تنظیم smtp - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: تنظیم smtp (/thread-13133.html) |
تنظیم smtp - notius - ۲۱-۷-۱۳۹۲ ۰۸:۱۷ صبح سلام من یه مشکل تو تنظیمات سایت دارم اینکه اس ام تی پی رو درست تنظیم کردم اما نمیدونم مسیر ارسال ایملب رو درست تنظیم کنم باید رو چی بذارم؟ RE: تنظیم smtp - mahan - ۲۱-۷-۱۳۹۲ ۰۴:۵۳ عصر درود بر شما می توانید به این شیوه عمل کنید [attachment=6488] شاد باشید و شادی بخش دیگران RE: تنظیم smtp - notius - ۲۲-۷-۱۳۹۲ ۱۲:۴۱ صبح سلام ممنون از پاسختون آخه اون موقه به تمام ایمیلهای اعضا ایمیل ارسال نمیشه میخوام با تنظیمات smtp که مثلا با یاهو یا هاتمیل یا جیمیل هست این مکار و انجام بدم شما چی پیشنهاد میکنید؟ RE: تنظیم smtp - Reza Ganji - ۲۲-۷-۱۳۹۲ ۰۱:۲۱ صبح دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تاپیک بالا رو یک نگاه بیاندازید البته ممکنه کمی ظاهر جی میل و یاهو نسبت به زمان انتشار اآموزش تغییر کرده باشه. RE: تنظیم smtp - محمدسلیمانی - ۲۲-۷-۱۳۹۲ ۰۲:۲۰ صبح دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: تنظیم smtp - notius - ۲۳-۷-۱۳۹۲ ۰۲:۲۶ صبح سلام ممنون از پاسختون دوستان اما من اين كار و كردم و از اين تنظيمات كه تو هر دو آدرس فرموده بودين استفاده كردم اما كار نكرد درضمن من از هاست هاي شركت ميهن وب هاست استفاده ميكنم RE: تنظیم smtp - Reza Ganji - ۲۳-۷-۱۳۹۲ ۰۲:۴۹ صبح با هاستینگ هم مشورت کنید ممکن است دسترسی رو بسته باشند و اگر نبسته باشند حتما بهتون میگویند. |