![]() |
|
مشکل در بروز رسانی جوملا 1.5 به 2.5 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در بروز رسانی جوملا 1.5 به 2.5 (/thread-13083.html) |
مشکل در بروز رسانی جوملا 1.5 به 2.5 - navid2630 - ۱۵-۷-۱۳۹۲ ۱۰:۲۳ صبح سلام دوستان بنده می خوام بالاخره جوملای خودمو به 2.5 و بالاتر ارتقا بدم افزونه jUpgrade را دانلود کردم و مراحل آموزش را دنبال کردم. ولی مشکلی هست اینکه وصل نمیشه تا جوملا را دانلود کنه و بروزرسانی بشه و همچنین وقتی در فولدر tmp جوملا 2.5 را قرار می دم بازهم عدم پیدا کردن جوملا میده فایل تصویری قرار می دهم لطفا راهنمایی کنید. با تشکر RE: مشکل در بروز رسانی جوملا 1.5 به 2.5 - navid2630 - ۱۶-۷-۱۳۹۲ ۰۳:۲۸ صبح اساتید راهنمایی کنید. RE: مشکل در بروز رسانی جوملا 1.5 به 2.5 - navid2630 - ۱۶-۷-۱۳۹۲ ۰۸:۲۰ صبح سلام دوستان مشکلی که گفتم حل شد و در حال حاضر روند بروزرسانی انجام میشه فقط مشکلی که وجود دارد این است که بعد از نصب جوملای جدید هیچ یک از اطلاعات جوملا 1.5 روی اون نصب نشده و خام هست. لطفا راهنمایی کنید. با تشکر RE: مشکل در بروز رسانی جوملا 1.5 به 2.5 - Reza Ganji - ۱۶-۷-۱۳۹۲ ۰۳:۴۲ عصر اگر مطالب در مدیریت مطالب موجود نیست یعنی انتقالی صورت نگرفته. باید تمام مطالب رو در صورت موجود بودن ویرایش کنید و نویسنده و سطح دسترسی را تغییر دهید. RE: مشکل در بروز رسانی جوملا 1.5 به 2.5 - navid2630 - ۱۶-۷-۱۳۹۲ ۱۰:۰۴ عصر خوب مطالب وجود ندارد که بنده ویرایش کنم کلا انگار یک جوملای خام نصب کرده باشم من از آموزش مربوطه و افزونه بروز رسانی استفاده کردم و انتقال اطلاعات انجام نمیشه لطفا راهنمایی کنید. با تشکر RE: مشکل در بروز رسانی جوملا 1.5 به 2.5 - Reza Ganji - ۱۷-۷-۱۳۹۲ ۰۳:۴۳ عصر باید مراحل رو دوباره انجام دهید. پیشنهاد میکنم یک جوملای خام انگلیسی در پوشه تمپ قرار دهید و بعد از اینکه ارتقا انجام شد بسته زبان فارسی رو روش نصب کنید. |