![]() |
|
از انواع لینوکس کدوم برای نصب جوملا مناسب تر هستش؟ - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: از انواع لینوکس کدوم برای نصب جوملا مناسب تر هستش؟ (/thread-13074.html) |
از انواع لینوکس کدوم برای نصب جوملا مناسب تر هستش؟ - majid19 - ۱۴-۷-۱۳۹۲ ۰۲:۴۰ صبح سلام از انواع لینوکس کدوم برای نصب جوملا مناسب تر هستش؟ ممنون RE: از انواع لینوکس کدوم برای نصب جوملا مناسب تر هستش؟ - سعید حمزه زاده - ۱۴-۷-۱۳۹۲ ۰۴:۰۹ صبح منظورتون از انواع لینوکس چیه؟!!! RE: از انواع لینوکس کدوم برای نصب جوملا مناسب تر هستش؟ - majid19 - ۱۴-۷-۱۳۹۲ ۰۷:۴۴ صبح نسخه های مختلف مثل اوبنتو و ... RE: از انواع لینوکس کدوم برای نصب جوملا مناسب تر هستش؟ - سعید حمزه زاده - ۱۵-۷-۱۳۹۲ ۰۱:۱۳ صبح چه ربطی به جوملا داره دوست عزیز؟! RE: از انواع لینوکس کدوم برای نصب جوملا مناسب تر هستش؟ - majid19 - ۱۵-۷-۱۳۹۲ ۰۷:۲۶ صبح باید روی سرور سیستم عامل لینوکس نصب باشه تا بشه جوملا نصب کرد RE: از انواع لینوکس کدوم برای نصب جوملا مناسب تر هستش؟ - Zhyar - ۱۵-۷-۱۳۹۲ ۰۸:۴۱ صبح درود این کار رو مدیر سرور انجام میده دوست عزیز و شما درگیر این کارا نمیشید و به این سادگی ها هم نیست RE: از انواع لینوکس کدوم برای نصب جوملا مناسب تر هستش؟ - majid19 - ۱۵-۷-۱۳۹۲ ۰۵:۴۵ عصر متوجه هستم چون من میخواستم سرور مجازی بگیرم مدیر سرور گفت که کدام لینوکس رو میخواید نصب کنم؟ |