![]() |
|
ساخت نقشه سایت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آموزش (/forum-25.html) +--- انجمن: آموزش هاي جوملا (/forum-106.html) +--- موضوع: ساخت نقشه سایت (/thread-13047.html) |
ساخت نقشه سایت - p30pes.ir - ۱۱-۷-۱۳۹۲ ۱۲:۲۴ صبح سلام.من میخام برای سایتم نقشه بسازم.اگه میشه راهنماییم کنید.هیچ چیز هم درباره ساخت نقشه نمیدونم.سایتم هم جوملا 3 هست. مرسی. RE: ساخت نقشه سایت - سعید حمزه زاده - ۱۱-۷-۱۳۹۲ ۰۱:۲۱ صبح کامپوننت موجود هست دانلود و نصب بفرمایید RE: ساخت نقشه سایت - p30pes.ir - ۱۱-۷-۱۳۹۲ ۰۱:۴۲ صبح این کامپوننت رو دانلود کردم.کسی آموزشش رو نداره؟ اگه کسی بلده لطف بکنه کمک بکنه.خیلی ممنون میشم. RE: ساخت نقشه سایت - p30pes.ir - ۱۱-۷-۱۳۹۲ ۰۸:۰۵ صبح یعنی کسی نیست تنظیمات xmap رو بلد باشه؟ من کامپوننت رو دانلود و نصب کردم.تو گوگل مستر هم ثبت کردم اما وقتی ادرس نقشه سایتم رو وارد می کنم تو مرورگرم، ارور 404 میده. کسی هست کمک کنه؟ RE: ساخت نقشه سایت - سعید حمزه زاده - ۱۱-۷-۱۳۹۲ ۰۷:۲۹ عصر میتونید از طریق پیام خصوصی درخواست بدید براتون انجام بدم یا علی |