![]() |
|
اشکال در ارسال ایمیل - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: اشکال در ارسال ایمیل (/thread-13043.html) |
اشکال در ارسال ایمیل - shahnaz - ۱۰-۷-۱۳۹۲ ۰۱:۲۲ صبح با سلام چرا وقتی ایمیلی رو از طریق سایت می فرستم میره به spam mail گیرنده؟ مشکل چی هست؟ممنون میشم فوری راهنمایی بفرمایید. RE: اشکال در ارسال ایمیل - سعید حمزه زاده - ۱۰-۷-۱۳۹۲ ۰۴:۳۲ صبح به دلیل ارسال زیاد و یا ارسال ایمیل حاوی ویروس، دامنه شما اسپم شناخته شده یک مدت نفرستید درست میشه یا علی RE: اشکال در ارسال ایمیل - shahnaz - ۱۰-۷-۱۳۹۲ ۰۴:۵۲ صبح آقای حمزه زاده با تشکر از راهنماییتون.اما باید بگم که دامین رو تازه ثبت کردم و دامین و هاستم هم از پارس جومه. من می خوام زودتر مشکلم حل شه .چون خیلی ضروریه. RE: اشکال در ارسال ایمیل - سعید حمزه زاده - ۱۰-۷-۱۳۹۲ ۰۵:۰۰ صبح ربطی به تازه بودن یا کهنه بودن نداره کافیست شما ارسال بیش از اندازه داشته باشید تا در لیست اسپم قرار بگیرید یا علی RE: اشکال در ارسال ایمیل - shahnaz - ۱۰-۷-۱۳۹۲ ۰۵:۳۴ صبح من تازه امروز دارم ایمیل میفرستم و دیدم که به اسپم گیرنده فرستاده میشه. |