![]() |
|
ساخت جدول - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: ساخت جدول (/thread-12999.html) |
ساخت جدول - rezaetemadi - ۴-۷-۱۳۹۲ ۱۲:۰۶ صبح سلام دوستان می خواهم جدول بسازم البته با کمی جلوه ویژه چی کار کنم منظورم از جلوه ویژه اینه که می خواهم فیلدها رنگ داشته باشد RE: ساخت جدول - sasanu - ۴-۷-۱۳۹۲ ۰۴:۱۷ صبح Tabulizer Component RE: ساخت جدول - rezaetemadi - ۴-۷-۱۳۹۲ ۰۸:۳۰ عصر من نتوستم دانلود کنم شما دارید این افزونه را؟ ساده تر از این هم باشه کار من راه می افته ! من فقط می خواهم به جدول هائی که با خود جوملا می سازم سر و شکل بدهم RE: ساخت جدول - Reza Ganji - ۵-۷-۱۳۹۲ ۰۸:۳۴ صبح نسخه وارزش رو ندیدم ولی EasyTable Pro نسخه جوملا 1.5 قبلا منتشر شده بود.بگردید پیدا میکنید. RE: ساخت جدول - rezaetemadi - ۸-۷-۱۳۹۲ ۰۴:۵۴ صبح یعنی جز این چیز دیگری نیست RE: ساخت جدول - rezaetemadi - ۱۴-۷-۱۳۹۲ ۰۳:۱۱ صبح دوستان کسی نظری ندارد من فقط می خواهم یک جدول ساده بسازم البته کمی شکیل با ویرایشگر خود جوملا نمیشه ، لطفا راهنمایی کنید |