![]() |
|
مشکل برای لود سایتم - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل برای لود سایتم (/thread-12992.html) |
مشکل برای لود سایتم - star4000 - ۲-۷-۱۳۹۲ ۰۷:۵۶ عصر با سلام به دوستان من سایت جوملایی رو چند ساله راه اندازی کردم الان 2 روزه وقتی سایت رو میزنم ارور زیر رو میده: Fatal error: Out of memory (allocated 111411200) (tried to allocate 80 bytes) in /home/pain/public_html/libraries/joomla/database/database/mysql.php on line 462 با هاست صحبت کردم میگفت یه پلاگین داری که مصرف رو خیلی برده بالا و نتونستن دقیق بگن مشکل از کجاست لطفا یکی راهنمایی کنه ممنون RE: مشکل برای لود سایتم - sasanu - ۲-۷-۱۳۹۲ ۰۹:۱۰ عصر در صورتیکه به php.ini دسترسی دارید memory_limit = 128M اگر دسترسی ندارید یک فایل با همین نام ایجاد کرده در ریشه هاست و سپس مقدار مشخص شده را در آن وارد کنید در صورتیکه جواب نگرفتید در فایل htaccess در ریشه سایت این مقدار را وارد کنید php_value memory_limit 128M ویا با پشتیبانی هاست تماس بگیرید تا پلاگین مورد نظر رو معرفی کرده و غیر فعال کنید |