![]() |
|
حدف کپی رایت در فوتر این قالب - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: حدف کپی رایت در فوتر این قالب (/thread-12937.html) |
حدف کپی رایت در فوتر این قالب - dashtchy - ۲۷-۶-۱۳۹۲ ۰۵:۰۲ صبح دراین سایت میخواستم قانون کپی رایت را حذف کنم چیکار کنم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. / جوملا 2.5 ازقالب پیش فرض Yougridsهم استفاده lمیشد توی index,وماژول ها چیزی پیدا نکردم RE: حدف کپی رایت در فوتر این قالب - mahan - ۲۷-۶-۱۳۹۲ ۰۹:۲۸ عصر درود بر شما عبارت و یا لینک ارجاع داده شده را با Notepad جستجو کنید و کد آنرا حذف کنید شاد باشید و شادی بخش دیگران RE: حدف کپی رایت در فوتر این قالب - mrt69 - ۲۷-۶-۱۳۹۲ ۰۹:۴۳ عصر اگر در انتهای فایل index عبارت مورد نظر نبوده احتمالا کپی رایتش مخفیه شما توی همون فایل index عبارت base64 رو سرچ کنید ببینید چیزی پیدا می کنید ؟؟ RE: حدف کپی رایت در فوتر این قالب - سعید حمزه زاده - ۲۸-۶-۱۳۹۲ ۰۲:۱۱ صبح اگر خواستید از طریق پیام خصوصی سفارش بدید براتون حذف کنم یا علی |